nina
11-10-2018
0

U organizaciji Javnog komunalnog preduzeća ,,Subotičke pijace”, ovogodišnji 17. po redu Vašar zimnice će se održati 13.oktobra u prepodnevnim časovima na pijaci Kvantaš.

Očekuje se tradicionalno dobra ponuda voća i povrća od strane kako lokalnih poljoprivrednih proizvođača tako poljoprivrednih proizvođača koji dolaze iz cele Vojvodine.

"Vašar zimnice" biće otvoren za kupce od 6 časova ujutro, a kako najavljaju organizatori, cene će biti nešto povoljnije, s obzirom na to da će se voće i povrće kupovati u većim količinama.

Do sada smo imali oko 80 dobavljača pretežno iz Vojvodine i naše okoline, odnosno iz Hajdukova, Bačkih Vinograda i Tavankuta, ali bude tu i dobavljača iz Sombora, Srema i jedan gospodin iz Crne Gore koji je do sada dolazio sa mandarinama iz Ulcinja. Posetioci mogu da očekuju široku ponudu voća i povrća za zimnicu, kupus, paprike za ajvar i pečenje, jabuke i kruške za rakiju, kao i veliku količinu krompira i luka - poručuje Josipa Vojnić Tunić, ispred JKP "Subotičke pijace".


Komentari

Napravi NalogPrijavi se