Slobodan
28-11-2018
0

Kako saznajemo, voz je dolazio za Suboticu kolosekom iz Novog Sada, a Milivoje je stao na prugu i u momentu kada je teretni voz bio već blizu njega, bacio se ispred voza.

Milivoje je izvršio samoubistvo, iskakanjem ispred lokomotive teretnog voza. Nesreća se dogodila oko ponoći, a pored tela nesrećnog čoveka nađene su i dve torbe.

Telo nastradalog čoveka biće sutra poslato na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a za sada nisu poznati razlozi ovog tragičnog događaja, niti zašto je čovek na sredini šeste decenije odlučio da izvrši samoubistvo na tako tragičan način.

Ovo nije prvi slučaj, da  se ljudi odluče da na ovakav način okončaju život na subotičkoj pruzi. Na sličan način život je okončala i žena stara oko 60 godina, još 28. juna, oko tri sata ujutro, kada je skočila pod voz koji saobraća na pruzi Beograd -  Budimpešta.

Do tragdeije je tada došlo, kada je žena na izlasku iz grada, stala na pružni tok, sačekala voz koji je napuštao Železničku stanicu u Subotici i zatim krenuo tom prugom ka Kelebiji i granici sa Mađarskom. Tragičnu smrt je izabrala skokom ispred voza.

N.H.K.


Komentari

Napravi NalogPrijavi se