nina
25-10-2018
0

Vi Gradski oci koji svaki dan dolazite na posao u Gradsku kuću, kako vam ne bodu oči one silne kićanke sto ukrašavaju drveće okolo i to najviše posmrtnice i koje kakve poruke reklame i drugo.

Da nam Centar grada i šire ne bi ličio na Przogrence Stalać, Ljubovilju Ćićevo i mnoga druga mesta u Srbiji gde su glavna mesta za oglašavanje bandere, drveća ,tarabe i drugo, učinite nešto.

Napravite čvrsto stojeće panoe sa obe strane obložene stiroporom ili plutom da bi se lakše ostavljale poruke i postavite ih na najfrekventijim mestima u gradu .Pokojni Slavko Parać i ja na ovu temu smo pokrenuli akciju ali nas je njegova smrt prekinula u realizaciji. Zbog pijeteta prema Slavku nastavite i izvršite ovu ideju.

Kada se panoi postave, dajte nalog JKP Ćistoća i zelenilo da njihovi radnici što skupljaju po trotoaru i čiste kante za smeće OBAVEZNO poskidaju sve te kićanke ma gde se one nalaze. Godine 2007. u Subotičkim novinama izašao je naš članak na temu NULTE TAČKE  u gradu kako smo je mi nazvali PUPAK GRADA. Kada je to pročitao naš uvaženi novinar SMILJAN NJAGUL je po celom svetu preko Interneta tražio na tu temu sve što je pisalo, čak smo dali intervju Njagulu za radio Suboticu.

12. Novembra 2007. godine, na pisarnici u Gradskoj kući predali smo naš predlog. Zavodu za Urbanizam smo isto predali dotičan predlog i na naše traženje da nam odgovore šta je sa predlogom dobijali smo odgovor da je u razmatranju. Šefici Turističke organizacije Subotica 2016. odneli smo isti predlog, ali je sve ostalo na tome. Ja sam našao donatora koji je bio spreman da se sve ostvari bez naknade. Ali se, nažalost nije desilo. Taj kamen se nalazi u uglu ispred Gradske kuće i ne vidi se da je to nulta tačka.

SRAMOTA.

Vi koji ste sada na vlasti, učinite rodu dobar glas i zauzmite se za realizaciju ovih predloga. Kad onda budete šetali po gradu moći ćete vašoj deci i unucima da kažete da je to napravljeno u vreme vaše vladavine. Znam da su ovo sitnice koje ne znače život, ali znače za imidž ovog grada mnogo.

Diskriminisani lojalan građanin ovog našeg lepog grada,

Ujvari Julije-Đuro


Komentari

Napravi NalogPrijavi se