Slobodan
08-10-2018
0

,,Jesenja igra” je kratka, vesela i interaktivna pozorišna forma gde se kroz igru, pesmu i pokret glumica, mali gledaoci uvode u čarobni šumski svet. Gledaoci su bili upoznati sa stanovnicima šume i otkrili su igre koje igraju vetar, kiša i jesen. 

,,Predstava je namenjena deci do 3 godine ali zbog specifičnog pozorišnog jezika komunicira i golica maštu i starijih mališana. U veseloj i čarobnoj igri kroz pesmu i pokret, uz zvuke violine, glumice oživljavaju šumske životinje stvarajući ih od lišća i sugerišu da su mašta, igra i priroda dovoljni za samozaborav i radost detinjstva.” - ističe nam Gordana Vukov Ciganjik.

 

Slobodna scena Subotice je glumačka trupa nastala iz potrebe da se stvara i da se kroz stvaralački proces ujedinjuju umetnici i autori.

Tražila se karta više, a zbog velikog interesovanja i popunjenosti na dan premijere - otvoren je bio drugi termin igranja već u 18h. 

Reprizno igranje predstave održaće se u subotu, 20. oktobra u 17 časova. Ulaznice, po ceni od 200 dinara, mogu se rezervisati pozivom na broj 064 959 38 36.


Komentari

Napravi NalogPrijavi se