Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Vladimir Rebić, direktor policije Srbije u Subotici
  Smanjen narkotrafiking i šverc duvana, prepolovljen broj razbojništava
  27.05.2017.

  Subotička policija ostvarila izuzetne rezultate u borbi protiv narkotrafikinga i ilegalne trgovine duvanom. Razbojništva prepolovljena, a za 40 odsto smanjeni multietnički sukobi, ocenjeno u susretu direktora policije Srbije Vladimira Rebića i subotičke policijske Uprave!

  5392_1.jpg

  U Subotici su ostvareni izuzetni rezultati u borbi protiv narkotrafikinga i ilegalne trgovine duvanom i duvanskim proizvodima, a broj razbojništava prošle godine u odnosu na 2015. godinu prepolovljen, zahvaljujući dobrom radu policije na teritoriji koju pokriva ta Uprava ocenio je danas u Subotici direktor policije Republike Srbije Vladimir Rebić, prilikom obilaska subotičke policijske Uprave.

  5392_1.jpg

  Direktor policije je na sastanku sa rukovodstvom subotičke policije, na kojem su razmatrani rezultati rada, konstatovao da postoji izuzetna posvećenost i angažovanost policajaca na suzbijanju svih vrsta kriminala.

  —Posebno bih istakao izuzetne rezultate ostvarene u sprečavanju zloupotreba narkotika i ilegalnog prometa duvana i duvanskih proizvoda. U ovim oblastima beleži se povećanje broja zaplena i količine zaplenjenih droga i duvana za više od 100 odsto, naglasio je Rebić.

  Prema njegovim rečima, na teritoriji Policijske uprave Subotica prošle godine u odnosu na 2015. i 2014. godinu, za 40 odsto beleži se smanjenje multietničkih sukoba i neporazuma, što je rezultat dobrog rada policije i njenog preventivnog delovanja.

  Rebić je sa rukovodstvom Policijske uprave razgovarao i o problemima sa kojima se suočavaju policijski služebnici u svakodnevnom radu i istakao da će Ministartvo u narednom periodu raditi na unapređenju uslova rada, nabavkom nove opreme, vozila, tehnike i adaptacijom prostorija.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja