Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Polufinale Kupa Srbije za fudbalerke
  Lako do finala
  22.05.2017.

  Ženski fudbalski klub Spartak će i ove godine igrati u finalu Kupa Srbije. Golubice su mesto u finalu obezbedile pobedom u polufinalnom duelu u Subotici, u sredu su sa 6:0 (2:0) savladale Vojvodinu iz Novog Sada. Junakinja pobede bila je internacionalka Našimento koja je zabeležila het-trik.

  5367_1.jpg

  Ekipa iz Subotica počela je meč bolje od rivala, a inicijativa se pretvorial u šanse Filipovićeve i Matićeve, ali se rezultat nije menjao. Gošće su pripretile u 10. minutu, kontru Delićeve zaustavlja Kostićeva. Konačno, bolja igra Golubica donisi prednost, Našimento nakon prodora po desnoj strani upošljava Radojičićevu koja poentira za 1:0. Delićeva je potom bila blizo izjednačenja, a potom je dobra reakcija odbrane Spartaka sačuvala gol u pokušaju Kovačevićeve. Finiš poluvremena ponovo pripao domaćem timu. Marsela Našimento u završnici prvog dela igre sa dvadesetak metara šalje „bombu” za 2:0.

  Drugi deo igre doneo je još ubedljiviju igru domaće ekipe, a nakon nekoliko šansi Maresla Našimento sa golovima u 52. i 61. minutu izrasta u junakinju meča koja otklanja sve dileme oko ekipe koja će biti u finalu. Do kraja meča Golubice su još dva puta poentirale. Mekuko pogađa u za 5:0, a tačku na goleadu u 88. minutu stavlja Tijana Filipović.

  Spartak: Kostić, Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović, Našimento, Ilić (Mekuko), Radojičić, Filipović, Pavlović, Matić.

  Vojvodina: Đapić, Malijar, Nikolić, S. Savanović, Kovačević, Trbojević, Plavšić, Delić, A. Savanović, Šćepanović, Milanović.

  Rival Golubicama u finalu biće ekipa Mašinca koja je u drugom polufinalu bila bolja od Crvene zvezde, tek nakon izvođenja penala.

  Kraj sezone

  U 20. minutu polufinalnog duela sezona je završena za Mariju Ilić iz Spartaka. Ona je, naime, tada doživela težu povredu, a prema prvim informacijama iz Spartaka, na pouzdanu prvotimku se neće moći računati do kraja sezone.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja