Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Super liga Srbije za fudbalere
Revanš Čukaričkom
19.05.2017.

U nastavku plej-aut takmičenja Super lige Srbije fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su na gostovanju sa 2:1 (2:1) savladali Čukarički. Osim nova tri boda u borbi za deveto mesto, prvo u plej-autu, Golubovi su se revanširali rivalu koji im je u Subotici uzeo možda i ključne bodove u borbi za plej-of.

5363_1.jpgSpartak je do prednosti došao u dvadesetom minutu. Dobar šut sa dvadesetak metara prema golmanu Pajoviću uputio je Ognjen Mudrinski, golman rivala je loptu uspeo da odbije, ali tek do Đorđa Ivanovića koji se ubacio sa desne strane i poslao loptu u mrežu domaće ekipe.

Pogodak Spartaka poterao je malo i igrače Čukaričkog koji su na poravnanje čekali samo desetak minuta. Internacionalac Regan se dobro izborio za poziciju za šut, i sa ivice kaznenog prostora Subotičana lepim golom poravnava na 1:1.

Mogli su domaći i do potpunog preokreta, a najbliži tome bili su u momentu kada im je dosuđen penal. Srećom, golman Subotičana Miloš Ostojić ostao je nesavladan, a njegova dobra intervencija je ponovo podigla igrače sa severa Bačke.

Propuštenu šansu rivala Spartak je kaznio u 42. minutu, a svoj šesnaesti gol u Super ligi ove sezone postigao je Ognjen

Mudrinski. Napadač Subotičana iskoristio je nesigurnost odbrane domaćih, te dobro dodavanje Savkovića.

U drugom delu igre terenska inicijativa pripala je mahom ekipi iz Beograda, ali se do kraja meča mreže više nisu tresle.

Čukarički: Pajović, Docić, Mandić, Kopitović, Regan (59. Bojić), P. Jovanović, Radić, Milojević (59. Matić), Šarić (46. Jevtić), Bogosavac, Radonjić.

Spartak Žk: Ostojić, Mudrinski (63. Purović), Torbica (63. Tomović), Ivanović, Glavčić, Pantić (73. Krmar), Krefl, Savković, Stojković,

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja