Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Komunalije
Prolećna akcija čišćenja grada
Novo selo, Peščara, Prozivka
19.05.2017.

U nedelji pred nama, nosioci akcije prolećnog čišćenja i uređenja grada, Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ u još tri mesne zajednice privremeno će postaviti kontejnere veće zapremine za prikupljanje čvrstog i kabastog otpada koji se ne računa u kućno smeće i ne odnosi sa njime. To će biti Novo selo, Peščara i Prozivka.

5362_1.jpgU Novom selu, kontejneri od pet kubnih metara nalaziće se dva dana, u ponedeljak i utorak, 22. i 23. maja, i to u Mičurinovoj ulici, na uglu Metohijske i Marka Marulića, na početku ulice Laze Mamužića, na Bajskom putu kod okretišta autobusa, na uglu ulice Marije Bursać iza parka i na uglu Beočinske ulice i Bajskog puta.

Peščara će biti na redu u sredu i četvrtak, 24. i 25. maja a predviđene su lokacije na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke, na kraju asfalta, zatim u ulici Josipa Kolumba, na uglu Uskočke i Koparske, u Edvina Zdovca, i na uglu ulica Kajsija i Lepe.

Akcijom sakupljanja kabastog otpada Prozivka će biti obuhvaćena jedan dan, i to u petak, 26. maja, sa kontejnerima na uglu ulica Nade Dimić i Jo Lajoša, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića.

U nastavku, sedmicu posle toga, akcija se seli u Aleksandrovo, Bajnat i Gat.

M R

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja