Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.08.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  U Subotici obeležen Dan pobede nad fašizmom
  Za slobodu zemlje, život dalo 1,7 miliona predaka
  17.05.2017.

  Polaganjem venaca na Spomenik žrtvama fašizma i odavanjem počasti stradalima u Drugom svetskom ratu, Subotica je obeležila Dan pobede nad fašizmom, 9 maj, a gradonačelnik Subotice Bogdan Laban je podsetio da je ogroman doprinos Subotičana borbi za slobodu

   5353_1.jpg

  Pre 72 godine, 9. maja, okončan je Drugi svetski rat, u kom je živote izgubilo preko 55 miliona ljudi, ali Srbija je uprkos žrtvama, među onim zemljama koje mogu da budu ponosne na svoju ulogu svrstavanja u koaliciju antifašističkih zemalja, koje su izvojevale pobedu nad fašizmom, rekao je gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban.

  Gradonačelnik Grada Subotice je istakao, da je doprinos Subotičana borbi za slobodu ogroman, jer su mnoge žrtve rata dale svoje živote, da bi njihovi potomci živeli u slobodi, bez fašističkog jarma.

  Potpredsednik SUBNOR-a, Radmilo Todosijević, podsetio je da čak milion i sedamsto hiljada poginulih sa prostora bivše Jugoslavije, i naglasio da je to ogromna žrtva naših predaka, za oslobođenje zemlje od fašističke okupacije.

  Polaganjem venaca i minutom ćutanja, senima palih boraca poštu su odali čelnici Grada Subotice, gradonačelnik Bogdan Laban, načelnik Sevrenobačkog upravnog okruga, Dragi Vučković, predstavnici diplomatskog kora, delegacija SUBNOR- a, kao i potomci boraca NOB-a, a u velikom broju počast su odali i građani Subotice.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja