Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Lepa vest za ljubitelje subotičkog stonog tenisa
  Kostadinović ponovo u Spartaku
  15.05.2017.

  Nakon sezone provedene u superligaškoj ekipi Požarevca stonoteniser Stefan Kostadinović vratio se u matični klub Spartak, čije će boje braniti u narednoj sezoni domaće elite.

  – Za prvi tim Spartaka debitovao sam još 2007. godine, u meču protiv IMT-a iz Beograda, odigrao sam sedam sezona, 126 ekipnih i 208 pojedinačnih susreta za Spartak, a prošle sezone sam odlučio da probam nešto novo. Zato sam i otišao u Požarevac, gde smo sezonu završili ekipno bez plej-ofa. Što se mojih pojedinačnih igara tiče, bili su na nivou prethodnih ligaških sezona, imao sam veći broj težih mečeva, u skoro svakom meču sam igrao protiv prvih igrača rivala. Ostao sam i ove, kao i prethodnih šest godina među osam najboljih igrača u državi, trudim se da održim određeni nivo. Kada pogledam proteklu sezonu, mogla je biti i bolja, pogotovo u ekipnom delu, ali su nas naivne greške sa početka koštale plasmana u plej-of – kratko Kostadinović rezimira učinak, pa se osvrće svom povratku u Suboticu:

  5346_1.jpg 
   Stefan Kostadinović

  – Želja da u narednoj sezoni učestvujem na pro-tur turnirima u inostranstvu, uslovi za rad, ali i okupljanje mladih igrača, bili su presudni za moj povratak u Suboticu. Nadam se da će Halas ostati, jer sa njim bi Spartak imao ozbiljan tim, kao što je to bilo u našoj poslednjoj zajedničkoj sezoni, mislim da bi mogli do toliko željenog plej-ofa. Takođe, stvara se lepa atmosfera sa mladim igračima, tu su Bognar i Mihalović, u planu je dolazak još dva juniorska reprezentativca, Čokić je još uvek mlad, ali je sigurno ozbiljna budućnost Spartaka i dete koje moramo čuvati i pomagati mu da postane odličan senior.

  O ambicijama je u ovom momentu teško govoriti, mora se prvo videti ko će sa kakvim snagama u novu sezonu.

  – Pred nama su nove pripreme, imam i ja neke ideje koje ću predočiti treneru Gavriloviću. Svakako imamo u Subotici prelepu salu, odlične uslove, nema smisla da mi idemo negde. Takođe, postoji veliki broj igrača i klubova koji bi bili nama gosti, kao što je i rađeno prethodnih godina. Konačno, nadam se dobrim igrama, da se okupi što veći broj ljubitelja ovog sporta, da napunimo salu, a da Suboticu i Spartak prezentujemo u najlepšem svetlu.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja