Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Lepa vest za ljubitelje subotičkog stonog tenisa
Kostadinović ponovo u Spartaku
15.05.2017.

Nakon sezone provedene u superligaškoj ekipi Požarevca stonoteniser Stefan Kostadinović vratio se u matični klub Spartak, čije će boje braniti u narednoj sezoni domaće elite.

– Za prvi tim Spartaka debitovao sam još 2007. godine, u meču protiv IMT-a iz Beograda, odigrao sam sedam sezona, 126 ekipnih i 208 pojedinačnih susreta za Spartak, a prošle sezone sam odlučio da probam nešto novo. Zato sam i otišao u Požarevac, gde smo sezonu završili ekipno bez plej-ofa. Što se mojih pojedinačnih igara tiče, bili su na nivou prethodnih ligaških sezona, imao sam veći broj težih mečeva, u skoro svakom meču sam igrao protiv prvih igrača rivala. Ostao sam i ove, kao i prethodnih šest godina među osam najboljih igrača u državi, trudim se da održim određeni nivo. Kada pogledam proteklu sezonu, mogla je biti i bolja, pogotovo u ekipnom delu, ali su nas naivne greške sa početka koštale plasmana u plej-of – kratko Kostadinović rezimira učinak, pa se osvrće svom povratku u Suboticu:

5346_1.jpg 
 Stefan Kostadinović

– Želja da u narednoj sezoni učestvujem na pro-tur turnirima u inostranstvu, uslovi za rad, ali i okupljanje mladih igrača, bili su presudni za moj povratak u Suboticu. Nadam se da će Halas ostati, jer sa njim bi Spartak imao ozbiljan tim, kao što je to bilo u našoj poslednjoj zajedničkoj sezoni, mislim da bi mogli do toliko željenog plej-ofa. Takođe, stvara se lepa atmosfera sa mladim igračima, tu su Bognar i Mihalović, u planu je dolazak još dva juniorska reprezentativca, Čokić je još uvek mlad, ali je sigurno ozbiljna budućnost Spartaka i dete koje moramo čuvati i pomagati mu da postane odličan senior.

O ambicijama je u ovom momentu teško govoriti, mora se prvo videti ko će sa kakvim snagama u novu sezonu.

– Pred nama su nove pripreme, imam i ja neke ideje koje ću predočiti treneru Gavriloviću. Svakako imamo u Subotici prelepu salu, odlične uslove, nema smisla da mi idemo negde. Takođe, postoji veliki broj igrača i klubova koji bi bili nama gosti, kao što je i rađeno prethodnih godina. Konačno, nadam se dobrim igrama, da se okupi što veći broj ljubitelja ovog sporta, da napunimo salu, a da Suboticu i Spartak prezentujemo u najlepšem svetlu.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja