Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Pioniri Muškog odbojkaškog kluba Spartak peti u Srbiji
Veliki uspeh u Zrenjaninu
14.05.2017.

Dvanaest najboljih odbojkaških ekipa Srbije, u kategoriji pionira, odigralo je završni turnir Prvenstva države u Zrenjaninu, a vrlo dobar rezultat napravila je selekcija Muškog odbojkaškog kluba Spartak. Dečaci iz Subotice odigrali su četiri meča, zabeležili su tri pobede i jedan poraz, te su u konačnom plasmanu zauzeli peto mesto.

5343_1.jpg

– Ekipe su bile podeljene u četiri grupe, a mi smo imali nesreću da u žrebu dobijemo istu grupu kao VGSK, prošlogodišnji šampion i prvi favorit. Odigrali smo sa njima prvi meč u grupi, poraženi smo sa 0:3, a potom smo dobili Laki star sa 3:1. Otišli smo u borbu od 5. do 8. mesta, tamo smo savladali Crvenu zvezdu sa 3:1, a potom i beogradsku Rodu sa 3:1 – govori Igor Čajić, trener Spartaka.

Prvo mesto zauzela je ekipa VGSK koja je drugu godinu zaredom takmičenje završila bez izgubljenog seta, dok je drugo mesto zauzela Kikinda. Treće mesto zauzela je ekipa SK Volej, mada bi, po učinku tokom cele godine, upravo to mesto bilo realno za Spartak.

– Tokom sezone smo pretrpeli tri poraza, dva od Kikinde i jedan od VGSK-a, dok smo, nedavno, u prijateljskom meču protiv Voleja zabeležili pobedu. No, ono što je važnije od toga je da u Subotici imamo jednu sjajnu generaciju dečaka, za očekivati je da neki već sada budu priključeni radu sa prvim timom, a bilo bi lepo kada bi krenuli u neko takmičenje, jer se tako ostvaruje najbolji napredak – ističe Čajić, i ističe zahvalnost MOK Spartak i gradskom resoru za sport i omladinu koji su obezbedili sredstva da dečaci iz Subotice učestvuju na takmičenja za koga su se svojim dobrim rezultatima i izborili.

Za Spartak su igrali: N. Andrašić, V. Andrić, D. Antunović, D. Deli, B. Mandić, D. Kopilović, A. Krdžović, B. Krdžović, D. Tikvicki, Tilinger E., M. Vujić i S. Vučetić.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja