Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Pioniri Muškog odbojkaškog kluba Spartak peti u Srbiji
  Veliki uspeh u Zrenjaninu
  14.05.2017.

  Dvanaest najboljih odbojkaških ekipa Srbije, u kategoriji pionira, odigralo je završni turnir Prvenstva države u Zrenjaninu, a vrlo dobar rezultat napravila je selekcija Muškog odbojkaškog kluba Spartak. Dečaci iz Subotice odigrali su četiri meča, zabeležili su tri pobede i jedan poraz, te su u konačnom plasmanu zauzeli peto mesto.

  5343_1.jpg

  – Ekipe su bile podeljene u četiri grupe, a mi smo imali nesreću da u žrebu dobijemo istu grupu kao VGSK, prošlogodišnji šampion i prvi favorit. Odigrali smo sa njima prvi meč u grupi, poraženi smo sa 0:3, a potom smo dobili Laki star sa 3:1. Otišli smo u borbu od 5. do 8. mesta, tamo smo savladali Crvenu zvezdu sa 3:1, a potom i beogradsku Rodu sa 3:1 – govori Igor Čajić, trener Spartaka.

  Prvo mesto zauzela je ekipa VGSK koja je drugu godinu zaredom takmičenje završila bez izgubljenog seta, dok je drugo mesto zauzela Kikinda. Treće mesto zauzela je ekipa SK Volej, mada bi, po učinku tokom cele godine, upravo to mesto bilo realno za Spartak.

  – Tokom sezone smo pretrpeli tri poraza, dva od Kikinde i jedan od VGSK-a, dok smo, nedavno, u prijateljskom meču protiv Voleja zabeležili pobedu. No, ono što je važnije od toga je da u Subotici imamo jednu sjajnu generaciju dečaka, za očekivati je da neki već sada budu priključeni radu sa prvim timom, a bilo bi lepo kada bi krenuli u neko takmičenje, jer se tako ostvaruje najbolji napredak – ističe Čajić, i ističe zahvalnost MOK Spartak i gradskom resoru za sport i omladinu koji su obezbedili sredstva da dečaci iz Subotice učestvuju na takmičenja za koga su se svojim dobrim rezultatima i izborili.

  Za Spartak su igrali: N. Andrašić, V. Andrić, D. Antunović, D. Deli, B. Mandić, D. Kopilović, A. Krdžović, B. Krdžović, D. Tikvicki, Tilinger E., M. Vujić i S. Vučetić.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja