Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Najmlađi kata tim KK „Enpi” osvojio zlato na Prvenstvu Srbije
  Šampioni Srbije
  11.05.2017.

  Najmlađi kata tim KK „Enpi” kojeg čine Marjanov Vasilije, Marodić Uroš i Krstić Vasilije su na Prvenstvu Srbije koje je održano u subotu, 29. aprila u Jagodini, osvojili prvo mesto i time zvanično postali najbolji kata tim u Srbiji.

  Nakon osvojenog „Enpi“ kupa, zlata na prvenstvu Vojvodine, usledilo je i prvenstvo Srbije za koje su se članovi zlatnog kata tima vredno spremali i ozbiljno ga shvatili pa im uspeh nije izostao.

  5329_1.jpgOni imaju samo sedam godina a svojom borbenošću i željom da pobede pokazali su kvalitete koje poseduju veliki sportisti. Prema rečima trenera KK „Enpi”, Milorada Ćopića, njihove karakterne osobine su ih dovele do zlata :-Strastvena odlučnost i želja za pobedom je dovela ove mlade momke do uspeha. Iako su još deca, oni poseduju sve karakteristike velikih sportista. Lični stav na borilištu, borbenost, disciplina i upornost kao njihove karakterne crte su rezultirale osvojenim zlatom - ističe Ćopić – kao kata tim su vrhunski usaglašeni a njihova volja i redovni dolasci na treninge su mi olakšali da ih spremim za ovakvo veliko takmičenje. Siguran sam da će nastaviti ovim tempom i da će osvajati još mnoga zlata.

  Oko borilišta na kojem je kata tim nastupio našli su se mnogobrojni drugari i treneri iz KK „Enpi” koji su bodrili i vatreno navijali za najmlađu ekipu ovog kluba.

  Na Prvenstvu Srbije u karateu, u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije u Jagodini, učestvovalo je 920 takmičara iz 62 kluba u Srbiji.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja