Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Najmlađi kata tim KK „Enpi” osvojio zlato na Prvenstvu Srbije
Šampioni Srbije
11.05.2017.

Najmlađi kata tim KK „Enpi” kojeg čine Marjanov Vasilije, Marodić Uroš i Krstić Vasilije su na Prvenstvu Srbije koje je održano u subotu, 29. aprila u Jagodini, osvojili prvo mesto i time zvanično postali najbolji kata tim u Srbiji.

Nakon osvojenog „Enpi“ kupa, zlata na prvenstvu Vojvodine, usledilo je i prvenstvo Srbije za koje su se članovi zlatnog kata tima vredno spremali i ozbiljno ga shvatili pa im uspeh nije izostao.

5329_1.jpgOni imaju samo sedam godina a svojom borbenošću i željom da pobede pokazali su kvalitete koje poseduju veliki sportisti. Prema rečima trenera KK „Enpi”, Milorada Ćopića, njihove karakterne osobine su ih dovele do zlata :-Strastvena odlučnost i želja za pobedom je dovela ove mlade momke do uspeha. Iako su još deca, oni poseduju sve karakteristike velikih sportista. Lični stav na borilištu, borbenost, disciplina i upornost kao njihove karakterne crte su rezultirale osvojenim zlatom - ističe Ćopić – kao kata tim su vrhunski usaglašeni a njihova volja i redovni dolasci na treninge su mi olakšali da ih spremim za ovakvo veliko takmičenje. Siguran sam da će nastaviti ovim tempom i da će osvajati još mnoga zlata.

Oko borilišta na kojem je kata tim nastupio našli su se mnogobrojni drugari i treneri iz KK „Enpi” koji su bodrili i vatreno navijali za najmlađu ekipu ovog kluba.

Na Prvenstvu Srbije u karateu, u organizaciji Šotokan karate saveza Srbije u Jagodini, učestvovalo je 920 takmičara iz 62 kluba u Srbiji.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja