Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Gimnastičari Partizana na DKMT kupu u Mađarskoj
  Pet predstavnika iz Subotice
  08.05.2017.

  U toku je šesnaesta sezona gimnastičkog takmičenja DKMT kupa, a učestvuju tradicionalo i gimnastičari Partizana iz subotice. Na takmičenju održanom u Kiškunhalašu u Mađarskoj Partizan je nastupio sa tri takmičara u prvoj kategoriji (do 10 godina), a Balaž Gombaš, Aleks Čupak i Mihajlo Strajnić pokazali su vrlo dobru formu. U pojedinačnoj konkurenciji u višeboju Strajnić je zauzeo prvo mesto, u finalnom delu tamičenja po spravama Gombaš je bio treći na vratilu, a Čupak drugi na na parteru i konju sa hvataljkama i treći mesto u vežbi na razboju. Tri zlatne medalje osvojio je Strajnić, na konju sa hvataljkama, razboju i vratilu, a srebrnu na krugovima i bronzu na parteru i preskoku.

  5319_1.jpg

  U kategoriji od 11 do 12 godina nastupili su Romeo Juđak i Filip Kulić. Višeboj je doneo Juđaku prvo, a Kuliću drugo mesto. U finalu po spravama Juđak je osvojio prvo mesto na parteru, razboju i vratilu, drugo mesto na konju sa hvataljkama, krugovima, i preskoku, dok je Kulić osvojio zlatnu medalju i prvo mesto na konju sa hvataljkama, krugovima i preskoku, drugi je bio na razboju i vratilu, a treći na parteru.

  Kako ističe Robert Milutinović, trener Partizana, takmičari iz Subotice su iz Mađarske doneli ukupno 25 medalja, od toga 11 zlatnih, 10 srebrnih i 4 bronzane.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja