Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Plej of Super lige Srbije za rukometaše
  Putarima derbi pobeda
  06.05.2017.

  Petim kolom nastavljeno je takmičenje u plej-ofu Super lige Srbije za rukometaše, a u derbi susretu igranom u Subotici u subotu, ekipa Spartak Vojputa je sa 25:22 (12:8) savladala ekipu Dinama. Bio je to još jedan meč u kome su Putari potvrdili da im dobra odbrana može doneti dosta lakših golova u napadu, te i otvoriti put ka pobedi.

  5309_1.jpg
  Veselin Jelić (sa loptom) 

  Utakmica je počela sa nekoliko mini-serija i preokreta. Do prednosti od 3:1 Subotičani dolaze u 9. minutu, kada su efikasni bili Županjac i Jelić. No, usledile su greške domaćih, gosti to koriste da već u 13. minutu bude 6:4 za Dinamo. Slaviša Laković, trener Subotičana, mudro je iskoristio tajm-aut, usledili su pravi saveti, a počeli su i da se ređaju golovi. Pre novog preokreta je Petrović dobroo odbranio, da bi Veselin Jelić poentirao za 7:6. Nove odbrane golmana Putara pomogle su Delibašiću i Perovića da preko brzih kontri povedu sa 12:8.

  Drugi deo igre počeo je sa pet sušnih minuta, a potom su golovi opet počeli da se ređaju. Odbrana Putara je i dalje funkcionisla, a napadi i golovi Jelića i Rakocija donose subotičkoj ekipi veliku prednost od 15:9. Visoka prednost je prepolovljena serijom Pančevaca, ali je ekipa iz Subotice nastavila po planu, te u finišu meča, uz nove golove Veselina Jelića, povela sa nedostižnih 24:19 na nekoliko minuta pre kraja meča.

  Nakon utakmice proglašeni su najbolji pojedinci susreta. U redovima Dinama najbolji je bio Banduka koji je postigao 6 golova dok je za najboljeg igrača Spartak Vojputa proglašen golman Dušan Petrović koji je nanizao preko 15 uspešnih odbrana.

  Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić, Radović 2, Perović 1, Stevanović 2, Mikić, Potpara 1, Medić, Delibašić 2, Petrović D., Županjac 5, Jelić 7, Petrović I., Rakocija 5, Abadžić.

  Dinamo: Žujović 4, Radovanović, Bunjevčević 2, Radanović 3, Stojanović, Ivošević, Komlanov, Radulović, Distol 3, Terzić, Barudžić 1, Panić, Slavuljica, Radovanović N., Banduka 6, Šaponjić 3.

  U narednom kolu ekipa Spartak Vojputa je opet domaćin, Putari u subotu, 13. maja,

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja