Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.08.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  Slepi ubica se žali na rešenje o pritvoru
  05.05.2017.

  Miloš Čodanović (28), koji je 7. februara ubio u Subotici bivšu ženu Moniku Ikotić (43), uložio je žalbu na produženje pritvora.

  Branilac Čodanovića je 11. aprila uložio žalbu na rešenje o pritvoru, ali je žalba odbijena 12. aprila i pritvor mu je produžen na još 30 dana, dok se predmet još uvek nalazi u fazi istrage kod Višeg javnog tužioca.
  5304_1.jpgPrema nezvaničnim informacijama slučaj Miloša Čodanovića, inače državnog prvaka u bacanju kugle sa oštećenim vidom, koji je sa više uboda nožem ubio Moniku Ikotić, veštačiće stručnjaci iz Beograda, u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.

  Stravičan zločin se dogodio u kući Monikine majke kada je ubica došao sa buketom cveća zbog čega su ukućani mislili da želi da se pomiri sa bivšom ženom sa kojom je bio tri godine u braku.

  Dok je razgovarao sa njom u kuhinji, Monikina majka Julija je začula jauke. Uletela je u prostoriju i počela je da ga vuče za kaput. Gurnuo je Juliju i seo na nju, a Moniku je i dalje ubadao nožem. Majka je uspela da izađe iz kuhinje i pozvala je hitnu pomoć.

  Posle tragedije Julija Ikotić je izjavila da je prilikom hapšenja u dvorištu njene kuće ubica rekao „Znam da sam kriv, ali imam dobre advokate koji će me izvući“, a kada su lekari i tehničari iznosili Monikino telo iz kuće rekao je „Spasite mi ljubav“.

  Monika Ikotić je bila jedna od najboljih radnica „Kontinentala“ u Industrijskoj zoni Mali Bajmok, dok je njen ubica, rodom iz Leskovca, u Subotici počeo da trenira bacanje kugle u dalj. Bio je uspešan sportista i niko od njegovih prijatelja i poznanika nije mogao da nasluti da bi mogao da počini ubistvo.

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja