Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Super liga Srbije za rukometaše
  Poraz od šampiona
  30.04.2017.

  U četvrtom kolu plej-ofa Super lige Srbije rukometaši Spartak Vojputa gostovali su u Novom Sadu gde je pobedu od 28:23 (13:11) zabeležila ekipa Vojvodine koja je na taj način napravila veliki korak ka odbrani titule državnog prvaka.

  Uvodni deo utakmice protekao je u izjednačenoj igri. Prvi su do prednosti stigli domaći rukometaši, a Subotičani su poravnavali, preko Đekića i Perovića, a u 15. minutu Marko Perović postiže gol za 8:7, odnosno za prvo vođstvo Putara na utakmici. Raspoložen je u tim momentima u domaćoj ekipi bio Pešić, podržao ga je Orbović, pa je ekipa iz Novog Sada ponovo došla do prednosti. Usledio je period efikasnije igre domaćih, ponovo je Orbović bio precizan, a upravo njegovim golom Vojvodina vodi sa 12:9. Vodili su domaći i sa 13:10, ali je Jelić potom postigao gol za smanjenje razlike, dok je Petrović sačuvao svoju mrežu u momentu kada su Novosađani imali priliku iz sedmerca.

  5286_1.jpg
  Borba za svaku loptu: Vukašin Rakocija (desno) 

  Nastavak meča počeo je sa propuštenim prilikama na obe strane, a mreže se nisu tresle gotovo četiri minuta. Prednost Vojvodine potom je povećao Stojanović, ali su Radović i Perović uspeli da u 36. minutu smanje razliku na samo dva gola zaostatka, 13:15. Kada se činilo da će Putari moći da još smanje razliku, te završnicu utakmice dočekaju u egalu, usledio je niz grešaka u napadu. To iskusnija ekipa Vojvodine nije oprostila, pa brzom serijom od 3:0 domaći tim stiže do prednost od 18:13, a bila je to, ispostavilo se kasnije, serija koja je odlučila o pobedniku.

  Slaviša Laković, trener Subotičana, nije uspeo da vrati svoju ekipu na pravi kolosek, a u 50. minutu bilo je nedostižnih 25:18 za Vojvodinu. Subotičani su do kraja uspeli da smanje razliku, ali ne i da ugroze sigurnu pobedu domaće ekipe.

  5286_2.jpgNajbolji pojedinci na utakmici bili su Miloš Orbović iz Vojvodine, te Marko Perović iz Spartak Vojputa, a obojica su nagrađena za svoj učinak.

  Vojvodina: Arsenić, Đukić 2, Orbović 7, Milić, Popov 1, Radonjić, Ostojić 2, Perović, Stojanović 3, Jovanović 4, Bojanić, Pešić 5, Stanković 3, Davidović 1, Grozdanović, Vučković.

  Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 3, Radović 2, Perović 6, Stevanović, Kojadinović, Potpara 2, Medić, Delibašić 1, Petrović, Županjac 2, Jelić 3, Petrović Ilija 1, Rakocija 3, Abadžić.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja