Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Super liga Srbije za rukometaše
Poraz od šampiona
30.04.2017.

U četvrtom kolu plej-ofa Super lige Srbije rukometaši Spartak Vojputa gostovali su u Novom Sadu gde je pobedu od 28:23 (13:11) zabeležila ekipa Vojvodine koja je na taj način napravila veliki korak ka odbrani titule državnog prvaka.

Uvodni deo utakmice protekao je u izjednačenoj igri. Prvi su do prednosti stigli domaći rukometaši, a Subotičani su poravnavali, preko Đekića i Perovića, a u 15. minutu Marko Perović postiže gol za 8:7, odnosno za prvo vođstvo Putara na utakmici. Raspoložen je u tim momentima u domaćoj ekipi bio Pešić, podržao ga je Orbović, pa je ekipa iz Novog Sada ponovo došla do prednosti. Usledio je period efikasnije igre domaćih, ponovo je Orbović bio precizan, a upravo njegovim golom Vojvodina vodi sa 12:9. Vodili su domaći i sa 13:10, ali je Jelić potom postigao gol za smanjenje razlike, dok je Petrović sačuvao svoju mrežu u momentu kada su Novosađani imali priliku iz sedmerca.

5286_1.jpg
Borba za svaku loptu: Vukašin Rakocija (desno) 

Nastavak meča počeo je sa propuštenim prilikama na obe strane, a mreže se nisu tresle gotovo četiri minuta. Prednost Vojvodine potom je povećao Stojanović, ali su Radović i Perović uspeli da u 36. minutu smanje razliku na samo dva gola zaostatka, 13:15. Kada se činilo da će Putari moći da još smanje razliku, te završnicu utakmice dočekaju u egalu, usledio je niz grešaka u napadu. To iskusnija ekipa Vojvodine nije oprostila, pa brzom serijom od 3:0 domaći tim stiže do prednost od 18:13, a bila je to, ispostavilo se kasnije, serija koja je odlučila o pobedniku.

Slaviša Laković, trener Subotičana, nije uspeo da vrati svoju ekipu na pravi kolosek, a u 50. minutu bilo je nedostižnih 25:18 za Vojvodinu. Subotičani su do kraja uspeli da smanje razliku, ali ne i da ugroze sigurnu pobedu domaće ekipe.

5286_2.jpgNajbolji pojedinci na utakmici bili su Miloš Orbović iz Vojvodine, te Marko Perović iz Spartak Vojputa, a obojica su nagrađena za svoj učinak.

Vojvodina: Arsenić, Đukić 2, Orbović 7, Milić, Popov 1, Radonjić, Ostojić 2, Perović, Stojanović 3, Jovanović 4, Bojanić, Pešić 5, Stanković 3, Davidović 1, Grozdanović, Vučković.

Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 3, Radović 2, Perović 6, Stevanović, Kojadinović, Potpara 2, Medić, Delibašić 1, Petrović, Županjac 2, Jelić 3, Petrović Ilija 1, Rakocija 3, Abadžić.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja