Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Jedriličarski klub Palić domaćin brojnih takmičenja
  U subotu Prvenstvo Srbije
  29.04.2017.

  Jedriličarski klub Palić biće u narednih nekoliko dana domaćin brojnih značajnih sportskih manifestacija. Prva na redu je tradicionalna Prvomajska regata, ujedno i prva regata iz okvira Prvenstva Srbije.

  – U subotu, 29. aprila, počinje prva od pet regata Prvenstva Srbije, a dolaze svi klubovi i najjači takmičari iz naše zemlje, ali i gosti iz Mađarske u klasi finn. Očekujemo oko 120 takmičara, u 6 klasa. Biće to dobra provera pred najjače takmičenje u Srbiji, Otvoreno prvenstvo Jugoistočne Evrope za decu do 14 godina u klasi optimist. Za sada je prijavljeno 60-ak takmičara, a očekujemo i više. To takmičenje se održava od 4. do 7. maja, a biće to prilika da svi oni koji vole jedrenje pogledaju ova dešavanja – istakao je Tihomir Zakić, potpredsednik JK Palić.

  5281_1.jpg

  Atila Dubičanac, predsednik JK Palić, istakao je da se u klubu radi sa novim elanom, a da će veliki deo rada biti posvećen najmlađima.

  – Prethodnih godina imali smo tri operativna trenera, a od prošle godine smo pojačali ovaj deo, imaćemo još pet operativnih trenera, te tri trenera sa viskom školom. Krećemo sa školom jedrenja sa punim elanom, ona će biti besplatna za decu od 7 do 15 godina. Dok traje školska godina, treninzi su vikendom, a kada krene raspust, treninzi će biti održavani svakog dana. Biće održana i škola jedrenja za starije, ali ona neće biti besplatna. Sve očekujemo svakog dana popodne u JK Palić. Pojačali smo i logistiku, popravljamo stanje sa opremom, završili smo renoviranje klupskih prostorija. U svemu tome su nam pomogli naši sponzori kojima se na ovaj način zahvaljujemo – dodao je Dubičanac.

  Regata Prvenstva Srbije počinje u subotu, 29. aprila, a svečano otvaranje zakazano je za 11 sati.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja