Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  U Omladinskom klubu „Skladište” Fondacije „Danilo Kiš”
  Kaži A: individualno savetovanje za mlade
  25.04.2017.

  Potrebna ti je motivacija? Ne snalaziš se u obavezama? Imaš loše ocene? Osećaš se potišteno ili ne možeš izaći na kraj sa zahtevima koji su pred tobom? Nerazumevanje u porodici? Narušeni odnosi u školi? Problemi s učenjem? Ljubavni problemi? Izneverena prijateljstva? Problemi u komunikaciji? Nedostatak samopouzdanja? Ne znaš kako dalje? Ili ti je samo potreban razgovor sa nekim i pogled sa strane o onome što ni ne umeš sam/a još da imenuješ?

   5267_1.jpg

  Promena je moguća. Savetovanje za mlade pomaže da prepoznaš i promeniš stvari koje ne funkcionišu i pruža efikasne alate da se nosiš sa stresom, problemima u vezi, u školi kao i da ponovo pronađeš motivaciju i kreiraš svoj život onako kako želiš.

  Savetovanje vodi Marina Balažev, TA praktičarka u superviziji, po principima transakcijske analize. Transakcijska analiza je psihoterapijska škola koja se bavi razumevanjem ljudske prirode ponašanja, razmišljanja i osećanja.

  Termin je potrebno zakazati na telefon: 060 025 1255 ili 060 530 9898 ili na mejl: seminarisubotica@gmail.com. Savetovanje je besplatno i održava se u u Omladinskom klubu „Skladište" Fondacije „Danilo Kiš".

  Projekat je podržala Fondacija „Danilo Kiš".

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja