Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Kultura
U Omladinskom klubu „Skladište” Fondacije „Danilo Kiš”
Kaži A: individualno savetovanje za mlade
25.04.2017.

Potrebna ti je motivacija? Ne snalaziš se u obavezama? Imaš loše ocene? Osećaš se potišteno ili ne možeš izaći na kraj sa zahtevima koji su pred tobom? Nerazumevanje u porodici? Narušeni odnosi u školi? Problemi s učenjem? Ljubavni problemi? Izneverena prijateljstva? Problemi u komunikaciji? Nedostatak samopouzdanja? Ne znaš kako dalje? Ili ti je samo potreban razgovor sa nekim i pogled sa strane o onome što ni ne umeš sam/a još da imenuješ?

 5267_1.jpg

Promena je moguća. Savetovanje za mlade pomaže da prepoznaš i promeniš stvari koje ne funkcionišu i pruža efikasne alate da se nosiš sa stresom, problemima u vezi, u školi kao i da ponovo pronađeš motivaciju i kreiraš svoj život onako kako želiš.

Savetovanje vodi Marina Balažev, TA praktičarka u superviziji, po principima transakcijske analize. Transakcijska analiza je psihoterapijska škola koja se bavi razumevanjem ljudske prirode ponašanja, razmišljanja i osećanja.

Termin je potrebno zakazati na telefon: 060 025 1255 ili 060 530 9898 ili na mejl: seminarisubotica@gmail.com. Savetovanje je besplatno i održava se u u Omladinskom klubu „Skladište" Fondacije „Danilo Kiš".

Projekat je podržala Fondacija „Danilo Kiš".

S.N.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja