Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 29.04.2017. Subota
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 9
  28. april 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Regionalna bokserska liga
Ubedljiva pobeda
19.04.2017.

Ekipa Spartak Vojvodine ostvarila je ubedljivu pobedu u trećem kolu Regionalne lige u boksu, prvom održanom u Subotici, sa 12:4 savladana je ekipa Radnika iz Bijeljine.

5241_1.jpgU uvodnom meču V. Gligorić i Čonka počeli su borbu kroz izjednačenu prvu rundu. U drugom delu borbe domaći bokser imao je prednost, ali mu je, čini se nestalo snage u završnoj rundi, što Čonka koristi za bolji utisak kod sudija.

U susretu Alekse Gligorića i Sebastijana Šaćirija bilo je dosta borbe, a rivali su bili prilično izjednačeni. U trećoj rundi sudija je brojao Gligoriću, činilo se da će Šaćiri do pobede, ali je usledila odlična završnica boksera iz Subotice koji u finišu treće runde stiže do pobede.

Usledile su po jedna pobeda na obe strane bez borbe, rival Vanje Bačića premašio je kilažu na merenju, dok ekipa Spartak- Vojvodine nije imala takmičara u kategoriji do 69 kg. Publika je potom mogla da uživa u ekspresnoj pobedi Barnabaša Heđija. Od prvog zvuka gonga domaći je kreno oštro, brzo je sudija brojao Tomiću, usledio je još jedan prekid i beli peškir iz ugla ekipe iz Bijeljine.

Zanimljiva borba viđena je u kategoriji do 81 kg. Memetović i Bošnjak bili su oprezni u prvoj rundi, nije viđeno mnogo pravih udaraca, ali je zato mnogo više „eksplozije” iz šaka viđeno u drugom delu meča. Kako su oba takmičara zadala nekoliko odličnih udaraca, jasno je bilo da će odluka o pobedniku stići u trećoj rundi. Oba borca su u završnici zaslužila aplauze publike, bilo je dobrih udaraca u finišu, a odlukom sudija za nijansu bolji bio je Memetović.

Duel u kategoriji do 91 kg počeo je boljom rundom takmičara iz Radnika koji je zadao više dobrih udaraca u prvoj rundi. U finišu druge runde Talnoč je uspostavio ravnotežu, a utisak sudija na kraju meča bio je takav da je pobeda otišla borcu domaće ekipe.Nezadovoljni odlukama sudija u pretposlednjoj borbi, gosti su odustali od poslednjeg duela, pa je konačan rezultat meča 12:4 u korist ekipe Spartak-Vojvodine. Pojedinačno, do 56 kg: Veljko Gligorić – Nandor Čonka 1:2, 60 kg: Aleksa Gligorić – Sebastijan Šaćiri 2:1, 64 kg: Vanja Bačić – Rihard Konji 2:0 (Konji premašio kilažu), 69 kg: Adam Fetahi 0:2 (Spartak-Vojvodina bez borca), 75 kg: Barnabaš Heđi – Radenko Tomić 3:0 (predaja u prvoj rundi), 81 kg: Denis Memetović – Džemal Bošnjak 2:1, 91 kg: Mihael Talnoč - Elvir Šenso 2:1, +91 kg: Nemanja Stolić – Dašo Simeunović 0:2 (predaja)..

U narednom kolu, 22. i 23. aprila, sledi gostovanje ekipi Sesvete.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja