Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.08.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Grad
  PONOVO ZANIMLJIVA AKCIJA U DUDI CO
  COLOSSUS, DUDI CO, MESARA “NOGE” I OKUD MLADOST SPREMAJU VAM GRILL UŽITAK
  16.04.2017.

  U susret lepom vremenu i prvomajskim praznicima, druženju, uživanju prirodi, iz kompanije Dudi Co stiže nova i ponovo neuobičajena akcija koju će krunisati događaj predviđen za četvrtak 20. april od 17 časova, kada će ispred Dudi Co robne kuće tehnike 4 prelepe promoterke Colossus aparata pripremati ukusne roštilj zalogajčiće na Colossus aparatima za grill i giros na specijalnom Colossus aparatu za ovu namenu. Pored toga, posetioci će moći da uživaju u programu koji će za njih izvesti OKUD Mladost u 18 časova.

  5230_1.jpg

  Razlog ovog događaja je velika akcija Collosus aparata za grill koja će trajati od 17. do 26. aprila, u kojoj će kupci pored kupljenog aparata dobiti na poklon i vaučer za 1 kg rošilj mesa mesare “Noge”. To znači da već po ceni od 2.799 din možete kupiti aparat za grill, a “prvi ručak časte Dudi Co, Colossus i mesara Noge”! Osim toga, u vreme trajanja ove akcije, sve ostale Colossus aparate uz koje ne ide vaučer za meso, kupci Dudi Co kompanije moći će da dobiju sa popustom od 10%.

  5230_2.jpgColossus aparati za grill i giros su sjajna pomoć za sve domaćice i posebna radost za ukućane. Uz njih brzo i lako, bez velike prethodne prireme, možete pripremiti roštilj specijalitete i grčki giros. Ovo je posebno dobro ukoliko ste od onih što vole druženja i vole da za svoje goste priuše nešto posebno! Za početak, ne propustite da i sami budete gosti Dudi Co Robne kuće tehnike 20. aprila od 17 časova i ugostite se uz dobar zalogaj i odličan kulturno-umetnički program OKUD Mladosti!

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja