Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 01.05.2017. Ponedeljak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 9
  28. april 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Ljudi
Andrea Vaci, PR „Medija centra“ Subotica, dobitnik priznanja PRO.PR Awards
Priznanja nam donose osmeh na lice
16.04.2017.

Andrea Váci, koordinatorka Kancelarije za medije Grada Subotice, među ovogodišnjim je dobitnicima priznanja PRO.PR Awards, za profesionalan i istrajan odnos prema poslu odnosa s javnošću

U Termama Tuhelj, 8. aprila, u svečanom ambijentu, održana je šesti put, svečana dodela prestižnih priznanja PROPR Awards, za profesionalan i istrajan odnos prema poslu odnosa s javnošću. Među ovogodišnjim dobitnicima priznanja PRO.PR Awards, za profesionalan i istrajan odnos prema poslu odnosa s javnošću je i Andrea Váci, koordinatorka Kancelarije za medije Grada Subotice.

5229_1.jpgTrodnevna konferencija je okupila vodeće stručnjake iz sfere odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama, da bi razmenili znanja i savremene pristupe u oblasti komunikacija, učesnike iz 15 zemalja i eminentne predavače iz regiona, Evrope i sveta, a sledeća Pro PR konferencija biće održana u Srbiji, na Zlatiboru.

Andrea Vaci je u Medija centru zaposlena 8 godina, radila je i tokom mandata prethodnih gradonačelnika, a krasi je uz poslovan stav i odmerenost, izuzetna srdačnost u kontaktima s javnošću. Uz to, Andrea neguje i poslovnu eleganciju, po kojoj bi mogla da bude uzor i mnogima u obrazovnim i drugim ustanovama, a svaka kompanija bi joj s poverenjem poverila posao, u kojem je već stekla značajno iskustvo.

—Iako se ovo priznanje dodeljuje pojedincima, smatram da je ono rezultat dugogodišnjeg timskog i posvećenog rada. O rezultatima možda najbolje govore brojke: od 2009. godine, kada su otvorena vrata tadašnjeg City press room-a, a danas Medija- centra, poslato je više od 4000 informacija, obaveštenja, poziva, najava, saopštenja i konkursa. Održano je i više od 700 konferencija za novinare. Tokom minulih osam godina, Medija-centar je svakodnevno bio na usluzi novinarima, obezbeđivao adekvatne sagovornike iz Gradske kuće, promovisao brojne kulturne manifestacije i festivale, sportska dešavanja i aktivnosti Grada, rekla je Andrea kada su objavljena imena dobitnika ove nagrade.

Andrea je zadužena da održava, razvija i unapređujem odnose s javnošću na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku, a rezultat njenog rada je vredno međunarodno priznanje.

Specifičnost ovog priznanja je to što je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodeljuje pojedincima, a ne projektima, koji su svojim radom profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskim procesima.

—Zahvalna sam na mogućnosti da u subotu preuzmem ovu za mene vrednu nagradu - priznanje Pro Pr Awards. Ovo prestižno priznanje sam doživela i kao nagradu za Grad Suboticu i za Medijacentar. Organizatorima čestitam Jubilej, sa željom i porukom da još dugo traju, jer nam trebaju organizacije koje prate, cene, ocenjuju i vrednuju i posao kojim se ja bavim, ističe Andrea.

Kaže da su sva priznanja važna.

—Bitno je i da neko ocenjuje zalaganje i trud svakog pojedinca u profesionalnom poslu, važna je svaka pohvala i lepa reč, jer priznanje nas vrednuje, nacrta osmeh na lice i daje nam snage da budemo još bolji. Srećna sam što sam mogla da budem deo tog zanimljivog i važnog događaja, jer je i to jedno veliko iskustvo za mene, značajno za budući rad i podršku kolega. Drago mi je što će sledeća Pro PR konferencija biti u Srbiji, kaže Andrea Vaci.

PRO.PR Awards je osnovan 2012. godine, povodom obeležavanja desete godišnjice prve međunarodne PRO.PR konferencije za komunikacijski menadžemnt u jugoistočnoj Evropi. Ukupno su dodeljene 24 nagrade.

—Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću kroz predanost, upornost i odricanje nesebično dijele svoja znanja i iskustva s ciljem inspiriranja struke odnosa s javnošću. PROPR Awards je priča o strasti i ljubavi prema poslu odnosa s javnošću, koju s ponosom nastavljamo, izjavio je predsjednik komisije PROPR Awards, Danijel Koletić.

Dobitnici

Ovogodišnji dobitnici priznanja PRO.PR Awards iz Srbije su: prof.dr sc. Tamara Vlastelica sa Univerziteta u Beogradu, Andrea Váci iz Grada Subotice, Arsen Rudan iz „Air Serbia“.

Pored dobitnika iz Srbije, među nagrađenima su i mnogi profesori, doktori, iz Hrvatske, Makedonije, Austrije, Italije, Indije i PR katarskog Olimpijskog odbora.

Unikatne statue

Unikatne statue namenjene ovogodišnjim dobitnicima priznanja izradili su studenti Akademije primenjenih umetnosti Univerziteta u Rijeci. Za Suboticu statuu je napravila Elena Apostolovski.

Nada Harminc Karanović

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja