Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.07.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Ljudi
  Andrea Vaci, PR „Medija centra“ Subotica, dobitnik priznanja PRO.PR Awards
  Priznanja nam donose osmeh na lice
  16.04.2017.

  Andrea Váci, koordinatorka Kancelarije za medije Grada Subotice, među ovogodišnjim je dobitnicima priznanja PRO.PR Awards, za profesionalan i istrajan odnos prema poslu odnosa s javnošću

  U Termama Tuhelj, 8. aprila, u svečanom ambijentu, održana je šesti put, svečana dodela prestižnih priznanja PROPR Awards, za profesionalan i istrajan odnos prema poslu odnosa s javnošću. Među ovogodišnjim dobitnicima priznanja PRO.PR Awards, za profesionalan i istrajan odnos prema poslu odnosa s javnošću je i Andrea Váci, koordinatorka Kancelarije za medije Grada Subotice.

  5229_1.jpgTrodnevna konferencija je okupila vodeće stručnjake iz sfere odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama, da bi razmenili znanja i savremene pristupe u oblasti komunikacija, učesnike iz 15 zemalja i eminentne predavače iz regiona, Evrope i sveta, a sledeća Pro PR konferencija biće održana u Srbiji, na Zlatiboru.

  Andrea Vaci je u Medija centru zaposlena 8 godina, radila je i tokom mandata prethodnih gradonačelnika, a krasi je uz poslovan stav i odmerenost, izuzetna srdačnost u kontaktima s javnošću. Uz to, Andrea neguje i poslovnu eleganciju, po kojoj bi mogla da bude uzor i mnogima u obrazovnim i drugim ustanovama, a svaka kompanija bi joj s poverenjem poverila posao, u kojem je već stekla značajno iskustvo.

  —Iako se ovo priznanje dodeljuje pojedincima, smatram da je ono rezultat dugogodišnjeg timskog i posvećenog rada. O rezultatima možda najbolje govore brojke: od 2009. godine, kada su otvorena vrata tadašnjeg City press room-a, a danas Medija- centra, poslato je više od 4000 informacija, obaveštenja, poziva, najava, saopštenja i konkursa. Održano je i više od 700 konferencija za novinare. Tokom minulih osam godina, Medija-centar je svakodnevno bio na usluzi novinarima, obezbeđivao adekvatne sagovornike iz Gradske kuće, promovisao brojne kulturne manifestacije i festivale, sportska dešavanja i aktivnosti Grada, rekla je Andrea kada su objavljena imena dobitnika ove nagrade.

  Andrea je zadužena da održava, razvija i unapređujem odnose s javnošću na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku, a rezultat njenog rada je vredno međunarodno priznanje.

  Specifičnost ovog priznanja je to što je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodeljuje pojedincima, a ne projektima, koji su svojim radom profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskim procesima.

  —Zahvalna sam na mogućnosti da u subotu preuzmem ovu za mene vrednu nagradu - priznanje Pro Pr Awards. Ovo prestižno priznanje sam doživela i kao nagradu za Grad Suboticu i za Medijacentar. Organizatorima čestitam Jubilej, sa željom i porukom da još dugo traju, jer nam trebaju organizacije koje prate, cene, ocenjuju i vrednuju i posao kojim se ja bavim, ističe Andrea.

  Kaže da su sva priznanja važna.

  —Bitno je i da neko ocenjuje zalaganje i trud svakog pojedinca u profesionalnom poslu, važna je svaka pohvala i lepa reč, jer priznanje nas vrednuje, nacrta osmeh na lice i daje nam snage da budemo još bolji. Srećna sam što sam mogla da budem deo tog zanimljivog i važnog događaja, jer je i to jedno veliko iskustvo za mene, značajno za budući rad i podršku kolega. Drago mi je što će sledeća Pro PR konferencija biti u Srbiji, kaže Andrea Vaci.

  PRO.PR Awards je osnovan 2012. godine, povodom obeležavanja desete godišnjice prve međunarodne PRO.PR konferencije za komunikacijski menadžemnt u jugoistočnoj Evropi. Ukupno su dodeljene 24 nagrade.

  —Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću kroz predanost, upornost i odricanje nesebično dijele svoja znanja i iskustva s ciljem inspiriranja struke odnosa s javnošću. PROPR Awards je priča o strasti i ljubavi prema poslu odnosa s javnošću, koju s ponosom nastavljamo, izjavio je predsjednik komisije PROPR Awards, Danijel Koletić.

  Dobitnici

  Ovogodišnji dobitnici priznanja PRO.PR Awards iz Srbije su: prof.dr sc. Tamara Vlastelica sa Univerziteta u Beogradu, Andrea Váci iz Grada Subotice, Arsen Rudan iz „Air Serbia“.

  Pored dobitnika iz Srbije, među nagrađenima su i mnogi profesori, doktori, iz Hrvatske, Makedonije, Austrije, Italije, Indije i PR katarskog Olimpijskog odbora.

  Unikatne statue

  Unikatne statue namenjene ovogodišnjim dobitnicima priznanja izradili su studenti Akademije primenjenih umetnosti Univerziteta u Rijeci. Za Suboticu statuu je napravila Elena Apostolovski.

  Nada Harminc Karanović

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja