Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.07.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Plej-of Super lige Srbije za rukometaše
  Odlično veče Marka Perovića
  14.04.2017.

  U nastavku plej-ofa Super lige Srbije za rukometaše, a nakon startnog debakla potiv Crvene zvezde, ekipa Spartak Vojputa je odigrala odličan meč u Aranđelovcu, te sa 26:25 (12:12) savladala ekipu domaćeg Šamota, u pravoj domaćinskoj atmosferi. Srećom, pa Putari nisu podlegli glasnom navijanju domaćih, pre svih nije Marko Perović, koji je sa 10 postignutih golova bio najefikasniji igrač Subotičana, ali i cele utakmice.

  5220_1.jpg
   Marko Perović (u napadu)

  Početak utakmice najavio je veliku borbu, ali je, ipak, ekipa iz Subotice bila efikasnija. Zahvaljujući golovima Potpare, Jelića i Županjca, Putari su stekli prednost od tri gola, 6:3. U 20. minutu ta prednost je porasla za još jedan gol, Petrović je bio dobar na golu, a Perović realizuje kontru za vrlo dobru prednost u finišu prvog dela igre. Nisu se doborg rezultata odricali ni domaći rukometaši, a uz glasnu podršku sa tribina stizali su golovi. Prvo Živković i Lomić smanjuju na 10:12, Spartak ne koristi napad, niti sedmerac, a Lomić uz zvuk sirene postiže gol za nerešenih – 12:12.

  Dobru igru domaćih uspeo je da anulira golman Abadžić koji je nekoliko puta dobro intervenisao, ali je golom Prašćevića u 35. minutu ekipa Šamota povela sa 15:14. Đekić je poravnao, Abadžić odbranio sedmerac, a Perović ponovo donosi prednost Subotičanima. U 50. minutu Spartak je ponovo imao nešto jaču prednost, Radović je pogodio za 21:18, ali su domaći još jednom stigli na gol zaostatka.

  Važne golove za ekipu iz Subotice postigli su Radović i Perović, a potom desetim golom Perović povećava na 26:24. Imala su rukometaši Šamota priliku da izjednače, ali je Abadžić uspeo da zaustavi napad Lomića.

  Šamot 65: Milićević, Ilić, Ranković 1, Radosavljević 2, Živojinović 3. Praščević, Čolović, Glišić 2, Tomić 3, Lomić 8, Milinić 2, Šinik, Živković 2, Mitrović, Đorđević.

  Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 4, Radović 4, Perović 10, Stevanović 1, Potpara 2, Medić, Delibašić 1, Petrović, Mikić, Županjac 2, Jelić 2, Petrović I., Rakocija, Abadžić.

  U sredu, 12. aprila, u trećem kolu Spartak Vojput je ugostio ekipu Sloge (zbog ranijeg zaključenja lista izveštaj donosimo u narednom broju „Subotičkih novina”), a u subotu, 22. aprila, sledi gostovanje Vojvodini.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja