Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 25.05.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Rukometaši Spartak Vojputa ostvarili veliki uspeh u Kupu
  Putari na finalni turnir
  09.04.2017.

  Rukometaši Spartak Vojputa obezbedili su mesto na finalnom turniru Kupa Srbije, jer su u četvrtfinalu ovog takmičenja izbacili Vojvodinu. Nakon ubedljive pobede u Subotici od dvanaest golova razlike, Putari su poraženi u revnaši sa 18:23 (6:10), ali su u ukupnom skoru sačuvali prednost od sedam golova razlike.

  5201_1.jpg 
   Marko Perović (u napadu)

  Nije utakmica igrana prošle srede dobro počela za ekipu iz Subotice. Da li zbog angažovanije igre Novosađana, ili zbog važnosti svakog gola, Putari su se mučili u početku revanša u Novom Sadu. Domaći su poveli sa 4:0, a Spartak je igrao bez gola gotovo dvanaest minuta. Prvi je tada pogodio Bojan Županjac, a ključne su možda i bile tri odbrane Petrovića koje su ostavile rivala na ne tako strašnoj prednosti od 3 gola. Drugi gol Spartak je postigao tek u 18. minutu, a nakon toga, kao da su Putari „prodisali”. Usledili su golovi Županjca i Jelića, pa je u 24. minutu prednost rivala bila tri gola (4:7).

  U drugi deo meča Subotičani su ušli sa četiri gola zaostatka, vrlo su se brzo postarali da tenziju oko plasmana na finalni turnir smanje. Serijom od 4:0 poravnali su na 10:10, igrao se tada 37. minutu i bilo je teško očekivati da u nastavku domaći naprave potrebnu razliku u golovima. Novosađani su, naravno, pokušavali da golovima u seriju stignu do šanse, vodili su sa 14:10, 17:11, ali je u momentima kada su domaći mogli da uhvate poslednji voz za ubedljiviju pobedu, odlično zaigrao Marko Perović. Postigao je četiri završna gola za Putare kojima je ekipa iz Subotice kontrolisala igru, pa je, nakon isteka 60. minuta, uprkos porazu, počelo slavlje zbog nastavka borbe za titulu u Kupu Srbije.

  Vojvodina: Arsenić, Đukić 3, Orbović 6, Milić, Popov, Ilijan, Radonjić, Ostojić 3, Perović, Stojanović 1, Jelić, Jovanović 4, Bojanić, Pešić 3, Davidović 1, Grozdanović 2.

  Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 1, Radović, Perović 7, Stevanović, Potpara, Medić, Delibašić, Petrović, Mikić, Županjac 5, Jelić 3, Petrović Ilija, Rakocija 2, Abadžić.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja