Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 25.05.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Prvenstvo Vojvodine u odbojci za pionire
  Spartak na državno
  05.04.2017.

  Pionirska selekcija Muškog odbojkaškog kluba Spartak plasirala se na Prvenstvo Srbije. Na finalnom turniru Prvenstva Vojvodine Spartak je zauzeo drugo mesto, a bio je to plasman koji je odveo Golubove u naredni krug takmičenja.

  Kako smo to i najavili u prošlom broju „ Novih Subotičkih novina”, Spartak se plasirao na završni turnir četiri najbolje ekipe u Vojvodini. Turnir je održan proteklog vikenda u Kikindi, a Subotičani su u polufinalu sa 3:2 savladali Proleter iz Zrenjanina. U borbi za zlato Golubovi su poraženi od domaće ekipe Kikinde sa 2:3.

  5185_1.jpg

  Za Spartak su igrali: N. Andrašić, V. Andrić, D. Antunović, D. Deli, B. Mandić, D. Kopilović, A. Krdžović, B. Krdžović ( kap ), D. Tikvicki i S. Vučetić.

  Kako ističe Igor Čajić, trener ove selekcije, ostvaren je plasman među 12 najboljih ekipa Srbije, a takmičenje će najvervatnije biti održano sredinom maja. Osvrćući se na finale Prvenstva Vojvodine, Čajić dodaje:

  – Turnir je bio prilično izjednačen, tri utakmice su rešene u pet setova. U duelu protiv Kikinde smo imali šansu, vodili smo sa 11:10 u taj-brejku, ali su na kraju pobedili domaći. Dva puta smo ove sezone poraženi od Kikinde, oba puta sa po 2:3 na njihovom terenu, a da je bio drugi teren, ubeđen sam da bi stigli do prvog mesta, mislim da smo u ovom momentu kvalitetniji od našeg rivala.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja