Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 23.05.2017. Utorak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 12
  19. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Prvenstvo Vojvodine u odbojci za pionire
Spartak na državno
05.04.2017.

Pionirska selekcija Muškog odbojkaškog kluba Spartak plasirala se na Prvenstvo Srbije. Na finalnom turniru Prvenstva Vojvodine Spartak je zauzeo drugo mesto, a bio je to plasman koji je odveo Golubove u naredni krug takmičenja.

Kako smo to i najavili u prošlom broju „ Novih Subotičkih novina”, Spartak se plasirao na završni turnir četiri najbolje ekipe u Vojvodini. Turnir je održan proteklog vikenda u Kikindi, a Subotičani su u polufinalu sa 3:2 savladali Proleter iz Zrenjanina. U borbi za zlato Golubovi su poraženi od domaće ekipe Kikinde sa 2:3.

5185_1.jpg

Za Spartak su igrali: N. Andrašić, V. Andrić, D. Antunović, D. Deli, B. Mandić, D. Kopilović, A. Krdžović, B. Krdžović ( kap ), D. Tikvicki i S. Vučetić.

Kako ističe Igor Čajić, trener ove selekcije, ostvaren je plasman među 12 najboljih ekipa Srbije, a takmičenje će najvervatnije biti održano sredinom maja. Osvrćući se na finale Prvenstva Vojvodine, Čajić dodaje:

– Turnir je bio prilično izjednačen, tri utakmice su rešene u pet setova. U duelu protiv Kikinde smo imali šansu, vodili smo sa 11:10 u taj-brejku, ali su na kraju pobedili domaći. Dva puta smo ove sezone poraženi od Kikinde, oba puta sa po 2:3 na njihovom terenu, a da je bio drugi teren, ubeđen sam da bi stigli do prvog mesta, mislim da smo u ovom momentu kvalitetniji od našeg rivala.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja