Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.05.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Aktivnosti Plivačkog kluba Spartak
  Spartaku četiri medalje
  04.04.2017.

  Niz obaveza u proteklom periodu imali su takmičari Plivačkog kluba Spartak.

  U Bečeju je održano Prvenstvo Srbije za pionire, a u jakoj konkurenciji takmičari Spartaka su osvojili četiri medalje, što im je i donelo četvrto mesto u ukupnom plasmanu.

  5181_1.jpgNajistaknutija takmičarka Spartaka je bila Vanja Romić, koja je osvojila tri medalje u individualnoj kategoriji: zlatna u disciplini 100m prsno, srebrna u disciplini 200m slobodno i bronzana na 100m mešovito.

  Ženska štafeta 4×50 slobodno, u sastavu Kuti Lili, Kovač Monika, Pivarčik Tamara i Romić Vanja osvojila je bronzanu medalju.

  U sastavu ekipe koja je ostvarila ovako visok plasman, kojoj je, ovaj put nedostajalo i malo sportske sreće, nastupili su: Barši Marko, Knežević Luka, Zavišić Filip, Dulić Danilo, Babić Taša, Keseić Petra, Kovač Monika, Pivarčik Tamara, Kuti Lili i Romić Vanja.

  Mladi plivač Spartaka, Adriel Hajagoš Adriel (2002. godište), po prvi put je nastupio u zvaničnom sastavu reprezentacije Srbije u Banja Luci. Tom prilikom, kao jedan od najmlađih učesnika takmičenja, osvojio je četvrto mesto u disciplini 200m delfin.

  Narednog vikenda, u subotu 1.aprila 2017.godine, Plivački klub Spartak će na bazenu u Dudovoj šumi biti domaćin i organizator takmičenja pod nazivom „Subotičkih 200 i više” gde se očekuje oko 150 takmičara iz regiona. Takmičenje je koncipirano kao veoma zahtevno, plivaju se samo discipline duže od 200 metara i biće pravi izazova za sve mlade i odvažne takmičare, čime zvanično i startuje letnja sezona takmičenja.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja