Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 01.05.2017. Ponedeljak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 9
  28. april 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Privreda
Pionir slavi veliki jubilej i nagrađuje najkreativnije radove
VITANOVA I GALEB TE VODE NA MORE
03.04.2017.

Kompanija Pionir, povodom 100 godina postojanja, organizuje prvu od mnogih planiranih aktivnosti u okviru obeležavanja velikog jubileja. Proslava sa potrošačima počinje velikim nagradnim konkursom „Vitanova i Galeb te vode na more“ u okviru kojeg će kompanija Pionir nagraditi najkreativnije radove.

5179_1.jpg

Pionir poziva sve male i velike kreativce da naprave svoj kreativni rad i osvoje letovanje za celu porodicu ili jednu od preko 700 vrednih nagrada. Potrebno je da u rad (crtež, kolaž ili fotografija) bude uklopljena slika jednog Vitanova tvrdog keksa isečenog sa ambalaže, a bar kodovi sa dve kutije Vitanova tvrdog keksa i jedne Galeb čokolade od 250 grama budu isečeni i zalepljeni na poleđinu rada. Radove je potrebno poslati najkasnije do 15. maja na adresu poštanski fah 891, Subotica.

Pored više od 700 nagrada, kompanija Pionir se odlučila da dodatno nagradi sve učesnike koji ispunjavaju uslove konkursa po jednom ulaznicom za Aqua Park Izvor u Aranđelovcu.

Učesnici konkursa mogu da pronađu više informacija na sajtu Pionira ili na Pionir Facebook stranici.

Kompanija Pionir nastala je davne 1917. godine iz male privatne radionice porodice Ruff iz koje su svetlost dana ugledali prvi slavni brendovi kao što su Negro i Menthol. Tokom svoje istorije kompanija je nastavila da razvija slatke brendove Galeb i Medeno Srce na kojima su odrasle mnoge generacije. U modernom vremenu, posvećenost tradiciji kvaliteta i razvoju inovativnih proizvoda namenjenih novim generacijama postali su prepoznatljivi simboli kompanije i van granica naše zemlje jer Pionir već 100 godina čini svet slađim, a detinjstvo srećnijim.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja