Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.05.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Prva liga Srbije za odbojkaše
  Nastavlja se trka u dvoje
  02.04.2017.

  Izvesno je da će prve dve pozicije u Prvoj ligi Srbije za odbojkaše zauzeti Spartak i Mladi radnik, a preostala dva kola će doneti odluku o konačnom plasmanu, odnosno ko će od ove dve ekipe kao prvoplasirani ići direktno u Super ligu, a ko će kroz plej-aut igrati protiv pretposlednje ekipe iz Super lige, Partizana iz Beograda.

  5173_1.jpg
  Aleksandar Tumbas

  U meču 20. kola Spartak je na gostovanju u Starčevu sa 3:1 (25:21, 25:20, 18:25, 25:19) savladao četvrtoplasiranu ekipu Borca. Ako se izuzme treći set u kojem je došlo do pada u igri, Golubovi su bili bolji rival tokom preostalog dela utakmice, o čemu i svedoče rezultati po setovima.

  Spartak: Milović (libero), Jungić, Peić (libero), Medan, Đurđević, Konkolj, Kristaj, Kecman, Pavlović, Ljuboja, Tumbas, Lozić.

  Pobedu je zabeležila i ekipa Mladog radnika, sa 3:0 savladali su VGSK tako da su zadržali lidersku poziciju. Iako ima poen manje od Spartaka, ekipa iz Požarevca prvo mesto duguje novim pravilima po kojima je prvi osnov za rangiranje broj ostvarenih pobeda.

  5173_2.jpgDo kraja ligaškog dela takmičenja preostala su još dva kola. U petak, 31. marta, Spartak od 19 sati, dočekuje ekipu Kosovske Mitrovice, a poslednjem kolu sledi gostovanje Železničaru. Mladi radnik još očekuje duele protiv Valjeva i Jagodine.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja