Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Izvoz prvog kontigenta vode iz Srbije u Kuvajt
  30.03.2017.

  Sutra 31. marta, u Beogradu će svečano biti potpisan ugovor o izvozu prvog kontigenta vode iz Srbije na tržište Kuvajta. Ugovor će potpisati predstavnici kompanije VODAVODA d.o.o. Mionica i kuvajtske kompanije Caro General Trading Co.WL.L.

  —Planirani izvoz za Kuvajt doneće prodaju od tri miliona litara i predstavlja veliki korak u osvajanju tržišta Bliskog Istoka. Svojim izvornim sastavom VODAVODA je ispunila sve visoke zahteve tržišta širom sveta tako da se trenutno izvozi u Koreju, Hong Kong, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru, dok se pregovori za Singapur privode kraju, saopštili su iz te kompanije.

   5163_1.jpg

  Potpisivanju Ugovora će prisustvovati i potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, predstavnici Privredne komore Srbije i gosti iz Kuvajta.

  —VODAVODA je prva mineralna voda u Srbiji koja je dobila NSF serifi kat, čime je svrstana u red najprestižnijih svetskih voda u kojoj se nalaze Evian, Eden, Fiji, koje takođe poseduju ovaj značajni pečat kvaliteta. Za dobijanje svetski značajnog pečata kvaliteta, bile su potrebne višegodišnje analize i kontrole okruženja Banje Vrujci, rigorozna pravila procesa proizvodnje, koje su internacionalno prepoznate, u sferi standarda kvaliteta i bezbednosti hrane i pića, saopštila je Jovana Milojčić, menadžer kompanije.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja