Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.05.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  U Subotici predstavili nove profesionalnce
  Tomoviću i Pantiću novi ugovori
  29.03.2017.

  Dobre partije koje su fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi Dimitrije Tomović i Marko Pantić pokazali u drugom delu sezone, naterali su čelnike superligaša iz Subotice da dosadašnje stipendiste nagrade sa profesionalnim ugovorima.

  Govoreći na predstavljanju novih profesionalaca Dragan Đorđević, direktor FK Spartak Ždrepčeva krv, čestitao je prvotimcima na novim ugovorima i dodao:

  – Proteklih dana momci su potpisali svoj prvi profesionalni ugovor i produžili vernost našem Klubu. Obojica će biti naši igrači u naredne četiri godine. Time nastavljamo lepu tradiciju da iz godine u godinu iz omladinskog pogona Spartaka izrastaju prvotimci koji će da budu nosioci igre.

  5159_1.jpg
  Dimitrije Tomović, Dragan Đorđević i Marko Pantić

  Marko Pantić nije krio svoje zadovoljstvo svojim novim ugovorom.

  – Ugovor je velika čast za mene, o tome sam maštao kada sam dolazio u Spartak. Trudio sam se da dođem dovde, hvala trenerima koji su verovali u mene, posebno Sekuloviću, a sada Černišovu i Kurščiću koji mi daju vetar u leđa kao i sportskom direktoru Dunđerskom koji je prepoznao potencijal u meni, te celoj upravi.

  Pantić je u međuvremeu dobio i poziv za državni tim, a ističe da jedva čeka rad u nacionalnom dresu.

  Dimitrije Tomović, je dobio šansu u Subotici, nakon što se dobro pokazao na „kaljenju” u prethodnom periodu.

  – Imam 20 godina, a u Spartaku sam godinu i po dana, koliko sam proveo na pozajmicama u Senti i Čelarevu.  Hvala stručnom štabu i upravi na čelu sa predsednikom Simovićem. Pozdravljam politiku Kluba da forsira mlade igrače, a i pored toga što imamo verovatno najmlađu ekipu, ambicije su visoke.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja