Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.05.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Super liga Vojvodine u rukometu za kadete
  Dva poraza Subotičana
  28.03.2017.

  Rukometaši Spartak Vojputa poraženi su u dva susreta Super lige Vojvodine za kadete, na turniru održanom u Subotici.

  Spartak je u prvom meču tesno poražen od Vojvodine sa 22:23 (8:12). Ekipa iz Novog Sada još nije zabeležila poraz, a malo je falilo da Putari stignu do bodova. Iako su gosti vodili sa četiri gola razlike na kraju prvog dela igre, pa i sa 20:15 deset minuta pre kraja, Subotičani su bili odlični u finišu, golovima Kojadinovića i Stefanovića stigli su do gola zaostatka, ali ne i do preokreta.

  5155_1.jpg

  U drugom duelu stigao je neočekivan poraz od Lavova sa 20:27 (15:8). Opuštanje nakon derbi susreta protiv Vojvodine koštalo je pobede u drugom meču. Igrali su domaći brzopleto, išli iz greške u grešku, a rival je to znao da kazni.

  Spartak Vojput: Peić Tukuljac Jovan, Stefanović Nikola, Kojadinović Uroš, Kolundžić Uroš, Bogićević Nenad, Suknović Dejan, Ambruš Danilo, Rosić Nikola, Petrekanić Jovan, Pjevalica Vukašin, Tunguz Filip, Todić Veljko, Lazić Miljan, Obradović Nemanja i Reljić Milan.

  Na tabeli vodi Vojvodina sa 12 bodova, slede Sombor Elektro sa 9, Spartak Vojput ima 7, Lavovi i Dinamo po 6, Jugović 5, Mladost 3, dok je Proleter bez bodova.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja