Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.07.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Saša Janković na predizbornom mitingu u Subotici
  28.03.2017.

  Saša Janković, kandidat za predsednika Srbije, ocenio je na Skupštini Mađarskog pokreta u Subotici da je Srbija država koja je zaboravila na svoju funkciju i umesto da bude servis građana građane je pretvorila u svoj servis.

  Pred početak svog predizbornog mitinga na gradskom trgu on je rekao da je „Vlada strane institucije nadležne za monitoring izbornog procesa pozvala prekasno što pokazuje da će 2. aprila biti pokušaja malverzacija”.

  5153_1.jpg

  - Izborna krađa je već u toku. Dolazeći u Suboticu video sam ogroman broj autobusa i automobila sa rotacijama kako idu u Novi Sad gde Aleksandar Vučić sa pozicije predsednika Vlade vodi kampanju za predsednika – rekao je Saša Janković.

  Saša Janković poručio je da svako treba da glasa za onog kandidata koji je delima pokazao da to što priča i radi, i da to što radi i misli.

  Janković tvrdi da nema nameru da se osvrće na bilo koje vrste napada ili hajke slične onima kakve su vođene i protiv Zorana Đinđića „jer jedino može da mu bude čast ako će ovo što radi vratiti Srbiju sa zaobilaznog na pravi put“.

  - Takvi napadi oslikavaju suštinu problema pod kojima se nalazimo jer svaki građanin je u ovom momentu neka vrsta žrtve agresivne, neiskrene i licemerne politike – kaže Saša Janković.

  Za Sašu Jankovića kandidatura Luke Maksimovića pokazuje svu apsurdnost sistema u Srbiji.

  - Luka Maksimović je sjajan mladi čovek i svaka mu čast na tome što radi jer je građanima potrebno da se suoče sa svim apsurdnim situacijama, ali ne treba samo da se pokaže šta ne valja, već i da znamo šta je država i da možemo da idemo napred – zaključio je Janković.

  Na predizbornom mitingu podršku su mu dali Kornelije Kovač, akademik dr Dušan Teodorović, istoričar Mirko Grlica, Srbijanka Turajlić, muzičar Alen Marković i glumica Žužana Kalmar.

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja