Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 29.04.2017. Subota
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 9
  28. april 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Uspeh pionirske selekcije MOK Spartak
Među četiri ekipe u Vojvodini
27.03.2017.

Pionirska selekcija Muškog odbojkaškog kluba Spartak ostvarila je lep rezultat u proteklom periodu, a on bi, već narednog vikenda, mogao biti još lepši. Spartak je, naime, tokom ligaškog dela takmičenja Prvenstva Vojvodine ostvario plasmana u završnicu takmičenja, kao drugoplasirana ekipa u grupi.

U borbi za odlazak na završni turnir među četiri najbolje ekipe Vojvodine Spartak je u dvomeču savladao Sremsku Mitrovicu, sa 3:2 i 3:1, te se plasirao na finalni turnir, koji se predstojećeg vikenda održava u Kikindi.

5151_1.jpgSpartak će u polufinalu, u nedelju, 26. marta, odigrati meč protiv Proletera i Zrenjanina, a drugi polufinalni par čine Kikinda i SK Volej iz Novog Sada. Istog dana će biti odigrani susreti za prvo i treće mesto, a tri najbolje ekipe će ostvariti plasman na Prvenstvo Srbije.

– Ovo je sigurno najveći uspeh pionirske ekipe poslednjih godina. Bilo je i ranije dobrih generacija, možda po imenima i zvučnijih, ali su se nekako sada sve karte poklopile. Momci su dobro radili, odigrali smo dobre utakmice tokom sezone i zasluženo smo ostvarili ovaj plasman. Drago mi je da su izuzetno motivisani, čast je biti među četiri najbolje ekipe u celoj Vojvodini, a verujem da možemo da okončamo među prve tri i da nastavimo borbu sa najboljim ekipama na nivou cele Srbije – ističe Igor Žakić, trener Spartaka.

Za Spartak su igrali: Benjamin Krdžović, Aljoša Krdžović, Damjan Kopilović, Davor Antunović, Danijel Tikvicki, Stefan Vučetić, Bojan Mandić, Danilo Deli, Emil Tilinger, Vuk Andrić i Nemanja Andrašić.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja