Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.05.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Uspeh pionirske selekcije MOK Spartak
  Među četiri ekipe u Vojvodini
  27.03.2017.

  Pionirska selekcija Muškog odbojkaškog kluba Spartak ostvarila je lep rezultat u proteklom periodu, a on bi, već narednog vikenda, mogao biti još lepši. Spartak je, naime, tokom ligaškog dela takmičenja Prvenstva Vojvodine ostvario plasmana u završnicu takmičenja, kao drugoplasirana ekipa u grupi.

  U borbi za odlazak na završni turnir među četiri najbolje ekipe Vojvodine Spartak je u dvomeču savladao Sremsku Mitrovicu, sa 3:2 i 3:1, te se plasirao na finalni turnir, koji se predstojećeg vikenda održava u Kikindi.

  5151_1.jpgSpartak će u polufinalu, u nedelju, 26. marta, odigrati meč protiv Proletera i Zrenjanina, a drugi polufinalni par čine Kikinda i SK Volej iz Novog Sada. Istog dana će biti odigrani susreti za prvo i treće mesto, a tri najbolje ekipe će ostvariti plasman na Prvenstvo Srbije.

  – Ovo je sigurno najveći uspeh pionirske ekipe poslednjih godina. Bilo je i ranije dobrih generacija, možda po imenima i zvučnijih, ali su se nekako sada sve karte poklopile. Momci su dobro radili, odigrali smo dobre utakmice tokom sezone i zasluženo smo ostvarili ovaj plasman. Drago mi je da su izuzetno motivisani, čast je biti među četiri najbolje ekipe u celoj Vojvodini, a verujem da možemo da okončamo među prve tri i da nastavimo borbu sa najboljim ekipama na nivou cele Srbije – ističe Igor Žakić, trener Spartaka.

  Za Spartak su igrali: Benjamin Krdžović, Aljoša Krdžović, Damjan Kopilović, Davor Antunović, Danijel Tikvicki, Stefan Vučetić, Bojan Mandić, Danilo Deli, Emil Tilinger, Vuk Andrić i Nemanja Andrašić.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja