Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.11.2017. Utorak
NAJČITANIJE
     
    NAJNOVIJI BROJ
     
    Godina I, Broj 16
      16. jun 2017.


     
    2_4.jpg
     

     

     

     
     
     
     
    Obrazovanje
    Sofija Brljak osvojila treće mesto na Republičkom takmičenju
    27.03.2017.

    Sofija Brljak, učenica četvrtog razreda Ekonomske škole “Bosa Miličević” iz Subotice, je prošlog vikenda osvojila treće mesto na Republičkom takmičenju iz predmeta Osnovi ekonomije.

    Ove godine je Ekonomsko-trgovinska škola iz Kruševca, u periodu od 17. do 18. marta 2017. godine bila domaćin Republičkog takmičenja iz predmeta Osnovi ekonomije. Učenica IV-1 odeljenja, smera ekonomski tehničar, Sofija Brljak je bila predstavnik Ekonomske škole iz Subotice na ovom prestižnom takmičenju i u konkurenciji od 30 škola sa teritorije Republike Srbije zauzela je 3. mesto. Od maksimalnih 50, Sofija je osvojila 46 boda. Nastavnik i mentor, koja je pripremala Sofiju za takmičenje je prof. Albina Kapetanović.

    5150_1.jpg 

    -Sofija je učenica koja je došla kao učenik generacije iz OŠ Jovan Jovanović Zmaj. Kod nas se od prvog razreda istakla po znanju. Takmiči se iz više predmeta a posebno se ističe iz srpskog jezika gde je stigla do Republičkog takmičenja. Teško joj je bilo da se sprema za takmičenje jer ima samo 3 časa nedeljno srpski za razliku od učenika Gimnazije koji imaju pet. Sem toga, učestvuje na takmičenjima iz Istorije i Osnova ekonomije. Vrlo je svestrana i aktivan je učesnik Petnice gde se bavi lingvistikom. Tamo je stekla širi način razmišljanja i veliko samopouzdanje.- istakla je Albina Kapetanović

    L. Marjanov

    Cenovnik Subotičkih Novina

    Apoteka Subotica

    4_22.jpg

    Kuća zdravlja

    4_20.jpg

    Zoo Palić

    NorDent

    Suboticagas

    Vojput

    Dom zdravlja