Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 29.04.2017. Subota
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 9
  28. april 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Super liga Srbije za rukometaše
Preokret u drugom poluvremenu
20.03.2017.

Nakon velike pobede protiv Vojvodine u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije, rukometaši Spartak Vojputa su se vratili obavezama u Super ligi. Pobeda i pražnjenje u meču protiv Novosađana uticali su verovatno na nešto lošiju igru u Šapcu, ali je na kraju, posle bolje igre u drugom poluvremenu, savladana ekipa Metaloplastike sa 22:21 (9:12).

5123_1.jpg
Poslednji pokušaj domaćih da izjednače
osujetio je blok Spartaka

U želji da odmori nosioce igre Slaviša Laković, trener Subotičana, malo je „promešao karte“, ali se kombinovana ekipa nije najbolje snašla. Slabiji početak Putara domaći rukometaši su maksimalno iskoristili pa su u 14. minutu imali veliku prednost od 6:1. Povratkom nosilaca igre prednost rivala se smanjivala, pa je u 22. minutu ona iznosila tri gola, nakon odbrana Petrovića i vezanih pogodaka Rakocije. Do kraja poluvremena prednost domaćih je ostala na nivou od tri gola, što je, ipak, ostavilo dosta posla rukometašima sa severa Bačke u nastavku.

Golovima Rakocije i Perovića Spartak je smanjio na 12:13 u 35. minutu utakmice, a golom Potpare ubrzo Subotičani poravnavaju na 16:16. Odmah je pogodio i Delibašić, pa je u 44. minutu favorit za pobedu i poveo sa 17:16.

Borba za pobedu potrajala je do samog kraja. U 55. minutu bilo je 20:20, a vredan gol iz atraktivne akcije postiže Potpara. Domaći su još jednom poravnali, preko Dragićevića, a petim golom Jelića Putari stižu do prednosti od 21:20 u samom finišu meča. Rukometaši iz Šapca imali su napad za remi, ali je dobra odbrana Spartaka sačuvala minimalni kapital i pretvorila ga je u pobedu.

Metaloplastika: Dragićević 5, Vorkapić 3, Milanović 2, Dakić 2, Dragutinović 6, Todorović, Došen, Marinović 1, Bomaštar, Brajović 1, Milenković, Đukić, Jezdimirović 1, Mitrović, Mićić, Bozoljac.

Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 1, Kojadinović, Perović 2, Stevanović, Potpara 4, Medić, Delibašić 3, Petrović, Mikić, Županjac 1, Jelić 5, Petrović I., Rakocija 6, Abadžić.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja