Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 23.05.2017. Utorak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 12
  19. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Kultura
Izložbe u „Američkom kutku“
Misli 45. predsednika SAD-a
06.03.2017.

„Američki kutak Subotica“ svojim radom i aktivnostima podržava vannastavno razvijanje i usavršavanje znanja engleskog jezika kroz zabavne i inovativne programe.

„Američki kutak Subotica“ pridružio se proslavi federalnog američkog praznika Dan predsednika izložbom pod nazivom „Pronađi svog Trampa“ koja je izazvala veliko interesovanje Subotičana. Misli 45. predsednika SAD-a odabrane su kako iz njegovih knjiga, poput „Zašto želimo da i vi budete bogati“, „Veština poslovanja“ ili „Obogaljena Amerika - kako učiniti Ameriku ponovo velikom“, tako i sa društvene mreže Tviter na kojoj je Tramp izuzetno aktivan.
5066_1.jpgAutorke i koordinatorke izložbe su bile Jelena Rodić, Nevena Mlinko i Timea Senci Sabo. Tekst na engleskom jeziku pratili su prevodi na srpski i mađarski jezik, rad odabranih učenika Gimnazije „Svetozar Marković“ uz mentorstvo profesorica engleskog jezika. Građanima su bili približeni rad i ideje Donalda Trampa kako pre, tako i nakon što je izabran za lidera jedne od najvećih svetskih sila.

Posetioci su putem društvene mreže Fejsbuk odabrali Trampovu izjavu koja im se najviše dopala, a ona glasi: „Ako ne možete da se obogatite u društvu političara, nešto nije u redu sa vama.“ „Američki kutak Subotica“ se zahvaljuje svim saradnicima na projektu i poziva građane da prate martovske aktivnosti kutka od kojih izdvajamo izložbu posvećenu prodornim i uspešnim ženama. Izložba „Žene koje su promenile svet“ će biti otvorena 31. marta.

S.N.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja