Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 29.04.2017. Subota
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 9
  28. april 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
Prvenstvo Srbije u kineskom boksu – sanda
Medalje stigle u Suboticu
06.03.2017.

U Somboru je u subotu, 25. februara, održano Prvenstvo Srbije u kineskom boksu – sanda, a u Suboticu stižu nove medalje, i to na adrese dva kluba.

Takmičari Kik boks kluba Spartak osvojili su osam medalja, među njima čak šest zlatnih.

5065_1.jpg
Ultimat fajter klub Spartak

Zlatne medalje su osvojili Teodor Kenjereš, u kategoriji do 65 kg, te Veljko i Stefan Velimirović u kategorijama do 60 i do 75 kg u kategoriji juniora. U konkurenicji seniora prvi je bio Đorđe Todić, u kategoriji do 80 kg, kod kadeta do 55 kg prvi je bio Miloš Panić, a kod pionira do 55 kg prvi je bio Dmitrović.

Srebrne medalje osvojili su Mario Ćopić (pioniri do 55 kg) i Mihajlo Antić (pioniri do 45 kg).

Ultimat fajter klub Spartak je u Suboticu doneo deset medalja. Ističe se uspeh Jasmine Nađ, osvojila je prvo mesto, a treba dodati da je ona šestu godinu neporažena u ovoj disciplini, a za ovogodišnji nastup je nagrađena i peharom za najbolju seniorku u Srbiji.

5065_2.jpg
Kik boks klub Spartak

Istakli su se još Jovana Petrović, Slavoljub Terzija, Nebojša Nikolić, Mladen Petković, Ivan Petrović, Stefan Petrović, Demir Bisljimi, Petar Zlatar, svi sa osvojenim medaljama.

Valja dodati i da Jaminu Nađ očekuje jaka bokserska revija u Estoniji, gde će raditi borbu večeri, sa neporaženom takmičarkom iz Rusije.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja