Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.05.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Super liga Srbije za rukometaše
  Pobeda za plej-of
  03.03.2017.

  Iako se to moglo i ranije zaključiti, pobedom protiv Morave od 37:24 (19:16) rukometaši Spartak Vojputa su, četiri kola pre kraja ligaškog dela takmičenja, obezbedili sigurno mesto u plej-ofu. Bila je to treća pobeda u niz u drugom delu takmičenja, a samo je potvrdila dobru formu ekipe iz Subotice.

  5055_1.jpg
  Marko Perović (u skoku)

  Uvodni minuti susreta pripali su gostujućoj ekipi, pa su preko Mihajlovića, Maksića i Aleksića rukometaši Morave poveli sa 3:0. Prednost ekipe iz Velike Plane nije se predugo zadržala. Đekić je vezao dva gola, usledio je ubrzo još jedan, a konačno, golom Marka Perovića Putari vode sa 6:5. Prednost Putari više nisu ispuštali. Odbrana je ponovo ličila na onu iz prethodnih utakmica, prilazi golu domaće ekipe bili su zatvorane, pa Potpara i Đekić donose svojem timu tri gola prednosti, a tolika je razlika bila i po isteku prvih pola sata igre.

  Moglo se tada naslutiti ko će se radovati na kraju, ali trener domaćih Slaviša Laković nije ništa prepuštao slučaju. Insistirao je na brzoj igri, odgovornosti u odbrani, a takva igra se vratila kroz značajno veću prednost. Razigrani krilni napadači ređali su golove, pa je u 40. minutu bilo 25:18 za Subotičane. Prednost je rasla, a podatak da je pobeda ostvarena dvocifrenom razlikom govori pogotovo o igri u drugom poluvremenu.

  Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 6, Radović 8, Perović 8, Stevanović 3, Potpara 5, Medić 1, Delibašić 5, Petrović, Mikić, Županjac, Jelić 2, Petrović I. 2, Rakocija 2, Abadžić.

  Morava: Minić, Veličković, Trpković, Tasić, Đurković 4, Maksić 5, Jokić 2, Kerić 1, Krstić, Bugarinović 2, Đorđević, Lazović, Matić 1, Bojković 2, Avramović 3, Mihajlović 4.

  5055_2.jpgKako se to i moglo čuti posle utakmice, drugo poluvreme je posebno istaklo dobru formu ekipe iz Subotice.

  – Rekao sam i pre utakmice da je najteže igrati one mečeve koje su unapred dobijene. To se videlo i po našem početku u prvom poluvremenu gde smo mlako igrali u odbrani i primili neke golove koje ne bi smeli sebi da dozvolimo. U drugom poluvremenu, kada smo pojačali odbranu, vezali smo par lakih golova, rezultatski se odlepili i posle par minuta rešili pitanje pobednika – istakao je Slaviša Laković, trener Spartak Vojputa, a Luka Radović, osmostruki strelac, dodaje:

  – Igrali smo slabije u prvom poluvremenu posebno u fazi odbrane dok je napad solidno funkcionisao. U drugom delu smo pojačali odbranu i preko brzih kontranapada davali lake golova sa kojima smo se rezultatski odvojili.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja