Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 29.04.2017. Subota
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 9
  28. april 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Sport
U Fudbalskom klubu Spartak Ždrepčeva krv predstavili stipendiste
Ulaganje u mlade – pravi put za uspeh
02.03.2017.

U Fudbalskom klubu Spartak Ždrepčeva krv predstavili su stipendiste, mlade igrače koji su se svojim kvalitetom i zalaganjem izborili za mesto na pripremama, a sada se nadaju da će im dalji razvoj i obezbediti mesto u prvom timu.

Dragan Đorđević, direktor Spartaka, predstavio je mlade talente koji su priključeni radu u prvom timu, Boška Gajića (1996. godište), Bogdana Stamenkovića (1998.), Marka Pantića (1998.), dok je stipendijski ugovor potpisao i Predrag Medić (1998.), ofanzivni vezni igrač koji je već na pozajmici u Omladincu iz Novih Banovaca.

5050_1.jpg

– Fudbalski klub Spartak nastavlja sa tradicijom da iz sopstvenog pogona afirmiše mlade igrače i da ih polako uvrštava uu prvim tim. Želim im mnogo sreće i da nastave stopama svojih nešto starijih kolega, Ivanovića, Ćalasana, Krmara... koji su, upravo na taj način stigli do prvog tima superligaša – istakao je Đorđević.

Gajić igra na poziciji desnog beka, a nakon potpisivanja stipendijskog ugovora istakao je: – Hvala svima u Spartaku na ukazanom poverenju, drago mi je što sam postao član ovog kluba i nadam se da ću opravdati očekivanja. Na mojoj poziciji trenutno igra Aranđel Stojković, on je vrhunski odradio posao u prvom delu sezone, a ja sam tu da vredno treniram i da čekam šansu.

Marko Pantić igra na poziciji zadnjeg veznog, a i on se nada da će ukazano poverenje opravdati. – Igrao sam na pripremnim utakmicama, i nadam se da sam ispunio očekivanja stručnog štaba. Nadam se da ću i dalje biti među kandidatima za superligaške mečeve.

Stamenković je klasični napadač, a kako u Spartaku na toj poziciji igraju iskusni Purović i Mudrinski, jasno je da će svoj debi u prvom timu morati još malo da sačeka.

– Drago mi je zbog potpisivanja stipendijskog ugovora, to je dobar znak da u Spartaku računaju na mene, a ja sam tu da sačekam svoju šansu i da se dokažem. Naravno, u Subotici trenutno ima dosta iskusnijih napadača od mene, ali se nadam da će u bliskoj budućnosti biti prilike i za mene. Najverovatnije ću prvo igrati za Bačku 1901, na dvojnu registraciju, a nadam se da ću što više trenirati sa prvim timom Spartaka.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja