Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.07.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  „Soroptimist International klub Subotica“ održao stručno predavanje na temu mentalnog zdravlja
  Ipak budi žena pobednik!
  27.02.2017.

  „Soroptimist International klub Subotica“ održao je još jedno stručno predavanje u sredu, 22. februara na temu „Ipak budi žena pobednik", na koju je govorio dr Mađar Lorant, lekar specijalista mentalnog zdravlja, teolog, predavač i autor knjige „Ipak budi pobednik".

  5038_1.jpg

  Prema rečima Ildiko Molnar, predsednice „Soroptimist kluba“, dr Mađar Lorant predaje na Segedinskom univerzitetu na studijama unapređenja mentalnog zdravlja, i sarađuje sa mnogim ustanovama i organizacijama edukativnog, poslovnog i crkvenog tima u Srbiji i Mađarskoj, a živi u Subotici.

  - Treba da budemo zadovoljni i srećni a od presudnog značaja sreće su zdravlje, prijateljstvo, ljubav, uspeh. Treba da prihvatimo sebe i samopoštovanje, ulažemo u sebe, dižemo svoje emocionalno stanje. Žene obično upoređuju sebe sa ostalima, ali ako smo iskreni prema sebi, to je jedna od najvažnijih osobina u međuljudskim odnosima. Ljudi nemaju kontakte, beže u virtualni svet, a treba da učinimo prvi korak. Čuda se dešavaju i treba više slušati i manje pričati, a pružiti pohvale, izvinjenje, ohrabrenje jeste teško, ali je najvrednije. Ako nismo dovoljno dobri u tome, propadamo - samo su neki od stručnih rečenica, koje su se mogle čuti na predavanju „Soroptimist International kluba Subotica“.

  Posle predavanja održan je Okrugli sto sa pitanjima, a atmosferu su članice kluba kao i svi prisutni ocenili kao odličnu.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja