Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 23.05.2017. Utorak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 12
  19. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Zdravstvo
U hotelu „Galleria" u aprilu biće održan II Sajam zdravlja poliklinike „Badawi"
Ove godine i stručna predavanja
26.02.2017.

II Sajam zdravlja i alternativne medicine Poliklinike „Badawi” biće održan u hotelu „Galleria”, u subotu i nedelju, 22. i 23. aprila od 10 do 18 časova.

Na press konferenciji, u sredu, 22. februara, dr Marija Krmpotić Badawi, najavila je da će ove godine sajam biti malo drugačiji u odnosu na lane, jer će pored izlagačkog odnosno sajamskog dela, biti upriličena i stručna predavanja.

5033_1.jpg

— Posetioci će imati priliku da slušaju predavanje dr Ane Gifing iz Beograda na temu hrono ishrane, a biće upriličena i druga stručna predavanja i prezentacije medicinska, holistička, motivaciona — rekla je dr Badawi.

Pored besplatnih pregleda i konsultacija za vreme sajma u oba dana, koje će obavljati lekari i terapeuti Poliklinike „Badawi”, osoblje Poliklinike će podeliti i 200 duplih vaučera sa 30 odsto popusta za sve usluge holističke ordinacije, odabrane specijalističke lekarske preglede.

Hotel „Galleria” je obezbedio i niz popusta i pogodnosti za učesnike Sajma zdravlja, a Grad medijsku podršku. Cilj Sajma je promovisanje holističkog pristupa lečenju i građenje svesti o prevenciji, kroz niz besplatnih akcija, konsultacija, demonstracija i pregleda, koje će izvoditi lekari i terapeuti Poliklinike „Badawi”.

A. Šiška

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja