Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Komapanija „Bane” i Subotica u Španiji proglašene važnim evropskim mestom
  U Sevilji „Bane” uvršten u mapu Evrope
  25.02.2017.

  Subotička komapanija „Bane”, proizvođač kupatilskog nameštaja i opreme, koji svoju robu plasira i u svetu, posle potpisanog Ugovora o zastupanju LG kompanije, sa predstavništvom u Frankfurtu i sedištem u Seulu, Južnoj Koreji, boravila je od 16. februara, na dvodnevnom skupu u Sevilji, da predstavi svoje proizvode svim partnerima LG kompanije iz Evrope.

  5027_1.jpg 

  —U Sevilji smo tokom dvodnevnog skupa, prezentovali svoje proizvode pred 25 evropskih kompanija koje zastupaju LG HIMACS. nakon prezentacije, dobili smo specijalno priznanje, a kompanija „Bane” postavljena je u vidu simbola -na kartu Evrope, a zahvalajujući tome i Subotica je dobila svoj krug na toj mapi. Promovisan je uz to i novi slogan kompanije LG, „Because quality wins” - „ Zato što kvalitet pobeđuje”, kaže Branko

  5027_2.jpgVaci, vlasnik kompanije „Bane”. Vaci objašnjava da su u sklopu tih vrednosti prikazane i nove savremene mogućnosti materijala HI -MACS i nove boje.

  —Naši kupci će sve te nove proizvode moći da pogledaju u subotičkom salonu „Aqva home”, naše kompanije, kaže Branko Vaci, vlasnik kompanije „Bane”, koja je na mapu Evrope ucrtana i dobila svoju oznaku, pored još 48 kompanija iz evropskih zemalja.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja