Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 29.05.2017. Ponedeljak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Privreda
Komapanija „Bane” i Subotica u Španiji proglašene važnim evropskim mestom
U Sevilji „Bane” uvršten u mapu Evrope
25.02.2017.

Subotička komapanija „Bane”, proizvođač kupatilskog nameštaja i opreme, koji svoju robu plasira i u svetu, posle potpisanog Ugovora o zastupanju LG kompanije, sa predstavništvom u Frankfurtu i sedištem u Seulu, Južnoj Koreji, boravila je od 16. februara, na dvodnevnom skupu u Sevilji, da predstavi svoje proizvode svim partnerima LG kompanije iz Evrope.

5027_1.jpg 

—U Sevilji smo tokom dvodnevnog skupa, prezentovali svoje proizvode pred 25 evropskih kompanija koje zastupaju LG HIMACS. nakon prezentacije, dobili smo specijalno priznanje, a kompanija „Bane” postavljena je u vidu simbola -na kartu Evrope, a zahvalajujući tome i Subotica je dobila svoj krug na toj mapi. Promovisan je uz to i novi slogan kompanije LG, „Because quality wins” - „ Zato što kvalitet pobeđuje”, kaže Branko

5027_2.jpgVaci, vlasnik kompanije „Bane”. Vaci objašnjava da su u sklopu tih vrednosti prikazane i nove savremene mogućnosti materijala HI -MACS i nove boje.

—Naši kupci će sve te nove proizvode moći da pogledaju u subotičkom salonu „Aqva home”, naše kompanije, kaže Branko Vaci, vlasnik kompanije „Bane”, koja je na mapu Evrope ucrtana i dobila svoju oznaku, pored još 48 kompanija iz evropskih zemalja.

N.H.K.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja