Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Ljudi
  Otvoreni razgovori o ljubavi na Paliću
  Ljubav, vino i čokolada uz muziku
  20.02.2017.

  U sredu na Dan Sretenja, u hotelu “Prezident” na Paliću održan je multitematski program pod nazivom “90 minuta ljubavi”.

  Naši sugrađani i gosti hotela “Prezident” na Paliću mogli su u sredu da uživaju u atmosferi u kojoj su spojeni vino, čokolada, muzika za srce i dušu i otvoreni razgovori o ljubavi -Ovo je prvi put da smo organizovali ovakav multitematski program. Spojili smo sve što je aktuelno ovih dana: ljubav, vino i muziku. Odziv je bio velik i mislim da ćemo i sledeće godine organizovati ovakav program.- rekla je Olivera Lajić Imbronović, direktor Hotela

  5009_1.jpg

  “Prezident” na Paliću Prijatelji dogadjaja za razgovor su bili: Jasminka Grunčić sa temom "Da te bolje razumem", zatim "Upakujmo svoju ljubav"- gde su gosti imali priliku da nauče kako da naprave srca od crvenog papira origami tehnikom uz pomoć učiteljice Mirjana Merković Kosanović i na kraju su u razgovorima na temu "Sve za ljubav", gosti uživali sa Oliverom Lajić Imbronović, direktoricom Hotela "Prezident" Palić.

  5009_2.jpg
  Olivera Lajić Imbronović

  Da bi veče bilo potpuno, za muziku su se pobrinuli Antonija Piuković Dulić i Robert Đivanovic

  Specijalni gosti su bili Gordana i Nebojša Savić, bračni savetnici i osnivači web sajta "Brak i porodica" iz Beograda.

  Svi gosti su mogli da povedu svoju decu jer je u okviru programa bilo organizovano i čuvanje dece kako bi roditelji mogli opušteno da uživaju u svojih 90 minuta ljubavi. Za dečji program se pobrinula Mirjana Kosanović, učiteljica i stručna saradnica Udruženja Jogi

  Programu je prisustvovalo oko četrdeset ljudi, najviše Subotičana i gostiju Hotela specijalnog paketa "Dani ljubavi i vina".

  L. Marjanov

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja