Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Obrazovanje
  U saradnji Fondacije „Danilo Kiš” i Školskog centra „Dositej Obradović” iz Subotice
  Putovanje u svet znakovnog jezika
  18.02.2017.

  Nakon uspešno završenog prvog ciklusa radionica „Progovori jezikom tišine” Fondacija „Danilo Kiš” nastavlja saradnju sa Školskim centrom „Dositej Obradović” iz Subotice i ponovo poziva mlade ljude željne znanja da se prijave i započnu putovanje u svet znakovnog jezika.

  5000_1.jpgAko si se ikada zapitao/la kako je živeti u tišini ili kako izgleda dan mladog čoveka koji ne može da sluša omiljeni bend na koncertu ili da uživa u potpunoj čaroliji pozorišta ili filma, onda je ovo radionica na kojoj ćeš uspeti da upoznaš jedan sasvim novi svet! Dopusti sebi da naučiš i otkriješ nešto novo!

  Radionice će se održavati jednom nedeljno u Omladinskom klubu „Skladište” a stručni tim Školskog centra „Dositej Obradović” će voditi radionice.

  Drugi ciklus od osam radionica trajaće tokom marta i aprila i omogućiće polaznicima da izuzev druženja, nauče osnovne komunikacione fraze i izraze, dvoručnu azbuku (članove bliže porodice, brojeve). Znakove će učiti imitacijom pokreta, pomoću pesama. Drugi ciklus radionica će biti organizovan za mlade od petnaest do trideset godina.

  Učešće je besplatno, ali je neophodna prijava putem mejla na: office@danilokis.rs ili telefona na broj: 024/523-566.

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja