Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.07.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Održana 33. sednica Gradskog veća
  Veće usvojilo predloge Statuta i poslovanja JKP preduzeća
  17.02.2017.

  U Plavoj većnici Gradske kuće, 13. februara održana je 33. sednica Gradskog veća, na kojoj je razmatrano 17 tačaka dnevnog reda, među kojima su predlozi odluka Statuta javnih i JKP, data je saglasnost na odluku o povećanju osnovnog kapitala preduzeća „Vodovod i kanalizacija”. Razmatrani su i programi poslovanja više javnih preduzeća, a sve odluke će razmatrati i odbornici Skupštine Grada!

  4998_1.jpgČlanovi Gradskog veća razamtrali su Nacrte i utvrdili predloge Rešenja o davanju saglasnosti na Statute javnih komunalnih preduzeća „Čistoća i zelenilo”, „Parking“, „Suboticagas“, „Subotička toplana”, „Vodovod i kanalizacija“, „Subotica-trans“, „Subotičke pijace“, „Stadion“, „Pogrebno“, JP „Palić-Ludaš“ Palić, JKP „Dimničar“. Sve usvojene odluke predloga biće upućene Skupštini Grada na razmatranje.

  Gradsko veće je razmatralo i predložilo Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o povećanju osnovnog kapitala Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ i predložilo Rešenje o saglasnosti na Program poslovanja Društva sa ograničenom odgovornošću za upravljanje razvojem turističkog prostora „Park Palić“ Palić za 2017. godinu, a obe odluke će usvajati i odbornici Skupštine Grada.

  Takođe je razmatran Nacrt i data saglasnosti na Program poslovanja Društva sa ograničenom odgovornošću za upravljanje čvrstim komunalnim otpadom „Regionalna deponija“ Subotica za 2017. godinu, zatim Program poslovanja JKP „Stadion“ Subotica za 2017. godinu i Program poslovanja JKP za obavljanje dimničarskih usluga „Dimničar“ Subotica za ovu godinu, a sva tri predloga odluka naći će se na dnevnom redu Skupštine Grada.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja