Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.05.2017. Ponedeljak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 12
  19. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Politika
Aleksandar Vulin u Subotici, o kandidaturi Tomislava Nikolića
Vučić je čovek kojeg je Srbija izabrala da sledi
17.02.2017.

Lider Pokreta socijalista i ministar u Vladi Srbije Aleksandar Vulin ocenio je danas u Subotici, prilikom polaganja venaca na spomenik „Njihovoj vernosti”, na pitanje novinara o kandidaturi Tomislava Nikolića, rekao da je Aleksandar Vučić garant sigurne Srbije i čovek kojeg je Srbija izabrala da sledi, a ukoliko se ponovo kandiduje za predsednika Srbije, Tomislav Nikolić će se svrstati uz opozicione kandidate Sašu Jankovića i Vuka Jeremića.

4996_1.jpg—Ukoliko predsednik Nikolić zaista bude hteo da se svrsta uz Jankovića i Jeremića, onda to govori da smo mi koji smo glasali za njega, negde pogrešili. Ako je sujeta jedini razlog da se Nikolić kandiduje, budući da sva politika govori da to ne treba da uradi i da treba da podrži stranku koju je osnovao i čoveka sa kojim je proveo toliko vremena, onda se bojim da je u pitanju velika i duboka greška, rekao je

Vulin novinarima u Subotici. Vulin je rekao da je Aleksandar Vučić "čovek koga je Srbija izabrala da sledi, od koga očekuje da će sačuvati stabilnost, mir i da će nastaviti ekonomski razvoj". Naglasio je i da se "time ne treba igrati".

—Svaka kandidatura koji bi pokušavala da ugrozi upravo taj korpus glasova, jeste kandidatura koja pomaže isključivo onima, koji bi da se vratimo u vreme pljačkaške privatizacije i vladavine ambasadora. Niko ne može da kaže da to ne zna unapred i niko ne može da kaže da svojom odlukom upravo ne pomaže takve stavove, rekao je Vulin. Vulin je naglasio i da od Nikolića očekuje da razmotri još jednom svoj stav, a da će Pokret socijalista u svakom slučaju podržati Vučića.

—Ja bih voleo kad bi predsednik Nikolić razmotrio svoj stav i shvatio da to ne treba da radi, kada bi bio uz ljude i stranku koji su ga izabrali na prošlim izborima i koaliciju koja ga je podržavala svih ovih godina. Voleo bih da to uradi, ukoliko to ne uradi, stav Pokreta socijalista je više nego jasan: bićemo uz Aleksandra Vučića i građane koji su ga podržali, rekao je danas Vulin u Subotici.

N.H.K.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja