Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.05.2017. Ponedeljak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 12
  19. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Ljudi
Aleksandar Horvacki poneo je titulu najboljeg strelca na Kupu Vojvodine u vaterpolu
Najmlađi, a najbolji delfin zlatne ekipe
14.02.2017.

Vaterpolo tim „Spartak Prozivka“ je u nedelju, 05.02. osvojila kup Vojvodine pobedivši „Proleter“ iz Zrenjanina u polufinalu i finale protiv Vojvodine. Aleksandar Horvacki je proglašen za najboljeg strelca na ovom Kupu.

Aleksandar Horvatcki je učenik 2-11 odeljenja Hemijsko-tehnološke škole u Subotici i član je vaterpolo tima „Spartak Prozivka“. Osim što kao deo tima zauzima najvišu poziciju na tabeli, Aleksandar se nedavno okitio još jednom titulom, kada je nakon utakmice odigrane protiv zrenjaninskog „Proletera“,sa postignutih šest golova je proglašen za najboljeg strelca

4986_1.jpg 4986_2.jpg

„Kao deo tima koji je osvojio zlato, osećam se vrlo ponosno. Proglašen sam za najboljeg strelca i sad imam još veći motiv da treniram i naporno radim da bi i u budućnosti osvajali zlato.“ rekao je Aleksandar.

Aleksandar je trenutno najmlađi član vaterpolo tima u Subotici. Vaterpolom se bavi deset godina i to je sasvim slučajno otkrio da je talenat za ovaj sport. Majka ga je upisala na plivanje kako bi naučio da pliva. Trener je otkrio njegov talenat pa je sa samo sedam godina već bio u takmičarskoj ekipi „Spartak Prozivka“ i danas je Aleksandar među najboljima u svom klubu. Iako je dobar učenik i profesori ga u njegovoj školi rado spominju, Aleksandar sebe i svoju budućnost vidi u sportu.

L.M.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja