Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Nove aktivnosti u Klubu borilačkih veština Ultimate fighter – Spartak
  Nova oprema za nove članove
  08.02.2017.

  U 2017. godinu Klub borilačkih veština Ultimate fighter – Spartak ulazi sa novom enegrijom, ali i sa novim članovima i novom opremom.

  – Uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dobili smo prošle godine sredstva za nabavku nove opreme. To se tiče, pre svega, nabavke novih džakova i fokusera, čime smo otvorili mogućnost da radimo sa više članova na jednom treningu – ističe Saša Gredeljević, prvi trener ovog kluba, pa nastavlja:

  4962_1.jpg
  Radi se u više disciplina i selekcija

  – Zahvalni smo Pokrajinskom sekretarijatu na pomoći, a trudićemo se da i dalje održimo status jednog od najmasovnijih klubova borilačkih veština, ali i najkvalitetnijih što se tiče rada. Imamo preko 100 stalnih članova, a finansije nam diktiraju broj takmičara. Ipak, nije lako isfinansirati jednog borca u sportovima popui boksa, kik boksa, MMA, tako da su među takmičarima Jasmina Nađ, Nedeljko Polić, Petar Zlatar, Demir Bislimi, Dragoljub Terzija, Mladen Petković, Stefan Petrović, Jovana Petrović i Nikolina Kričković. U radu su zastupljene sve kategorije, imamo i dečake i devojčice, juniore i juniorke, a, naravno, i borce u seniorskoj kategoriji.

  Gredeljević ističe da uskoro počinju takmičenja u svim disciplinama, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, a da će najzvučnije borbe i ove godine imati Jasmina Nađ.

  – Jasmina je petostruka prvakinja države u više disciplina, ima srebro sa evropskog i svetskog kupa, iza nje su i profesionalni bokserski mečevi. Upravo očekujemo informacije i Los Anđelesa, gde bi trebala da nastupi u jednom kvalitetnom profesionalnom meču – ističe Gredeljević, uz koga kao treneri rade još Nemanja Šarčević, Petar Petrović i Predrag Paklar.

  Kako saznajemo, postoje planovi i da se održi takmičenje u Subotici.

  – Imamo tu ideju, ali jedno kvalitetno takmičenje ne možemo da iznesemo sami. Uputili smo molbu gradskom sekretarijatu za sport i omladinu, želimo da promovišemo Suboticu i kao centar borilačkih sportova, nadam se da ćemo dobiti podršku – dodaje Gredeljević.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja