Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  U Subotici održan tradicionalni turnir za najmlađe hokejaše
  Učestvovalo šesnaest ekipa
  31.01.2017.

  Kako je to i bilo najavljeno, proteklog vikenda je na Stadionu malih sportova u Subotici održan tradicionalni Međunarodni turnir u hokeju na ledu "Spartak 2017". Učestvovali su najmlađi hokejaši, selekcije dečaka i devojčica do 8 i do 10 godina, iz ukupno šesnaest ekipa iz Srbije, Hrvatske, Mađarske i Bosne i Hercegovine.

  4930_1.jpg

  Turnir je svečano otvorio Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice. On je tom prilikom čestitao organizatorima, na trudu koji je okupio veliki broj učesnika. Takmičarima je poželeo mnogo sreće, a ono što je posebno razgalilo ljubitelje hokeja u Subotici bila je poruka da će pokrivanje klizališta biti jedan od prioritetnih projekata resora za sport Grada Subotice u narednom periodu.

  Ovo je bio sedmi po redu turnir za najmlađe kategorije, a kako ističe Uroš Brestovac, jedan od trenera i organizatora, cilj je ispunjen.

  – Ovi turniri su se u proteklih sedam godina održavali po raznim vremenskim uslovima, bilo je tu kiše, snega kao i sunčanih dana kada se led topio, ali danas su uslovi idealni za hokej na ledu. Nismo vodili nikakvu rezultatsku evidenciju jer nam to nije bitno. Želja nam je bila da deca uživaju na ledu i razvijaju sportski duh. Zahvalio bih se svim roditeljima iz HK Spartak koji su pomogli da se ovo ovako uspešno organizuje kao i gradskom sekretarijatu za sport i omladinu na pomoći. Naravno tu su i ljudi iz JKP „Stadion“ koji su pomogli da sve protekne u najboljem redu – istakao je Brestovac.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja