Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.07.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Socijala
  Opštinska organizacija invalida rada Subotice
  Pogodnosti za članove
  24.01.2017.

  Kao i svake godine, Opštinska organizacija invalida rada Subotice već je uveliko u poslu oko nabavke ogrevnog materijala svojim članovima za narednu zimu. Kupovina ogreva sa mogućnošću otplate na deset mesečnih rata postala je uobičajena planska aktivnost organizacije i svi zainteresovani mogu da se jave u prostorije koje se nalaze u ulici Braće Radića broj 3. i u svoje mesne zajednice.

  4902_1.jpgPored ove olakšice, pripadnost Savezu invalida rada garantuje i lakše rešavanje problema sa kojima se članovi svakodnevno sreću kao i niz pogodnosti na poboljšanju materijalno-socijalnog i zdravstvenog položaja.

  Decenije rada i iskustva ove organizacije nose garanciju i pružaju mogućnost da članovi na lakši način dođu do raznih usluga.

  Za članarinu od 500 dinara godišnje, članovi na rate uz povoljne cene mogu da dobiju usluge stomatologa, pregleda vida, popravke i kupovine naočara, nabave skuplje lekove, obezbede banjski oporavak, letovanje, nabave razne prehrambene artikle i pakete, poprave belu tehniku i reše sitnije i krupnije kućne kvarove preko nedavno pokrenute Zanatske zadruge.

  Ove godine, Organizacija u znak podrške inicijativi da 2017. bude godina solidarnosti planira još aktivniji rad i proširen program za poboljšanje standarda svojih članova.

  L.R.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja