Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.05.2017. Ponedeljak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 12
  19. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Socijala
Opštinska organizacija invalida rada Subotice
Pogodnosti za članove
24.01.2017.

Kao i svake godine, Opštinska organizacija invalida rada Subotice već je uveliko u poslu oko nabavke ogrevnog materijala svojim članovima za narednu zimu. Kupovina ogreva sa mogućnošću otplate na deset mesečnih rata postala je uobičajena planska aktivnost organizacije i svi zainteresovani mogu da se jave u prostorije koje se nalaze u ulici Braće Radića broj 3. i u svoje mesne zajednice.

4902_1.jpgPored ove olakšice, pripadnost Savezu invalida rada garantuje i lakše rešavanje problema sa kojima se članovi svakodnevno sreću kao i niz pogodnosti na poboljšanju materijalno-socijalnog i zdravstvenog položaja.

Decenije rada i iskustva ove organizacije nose garanciju i pružaju mogućnost da članovi na lakši način dođu do raznih usluga.

Za članarinu od 500 dinara godišnje, članovi na rate uz povoljne cene mogu da dobiju usluge stomatologa, pregleda vida, popravke i kupovine naočara, nabave skuplje lekove, obezbede banjski oporavak, letovanje, nabave razne prehrambene artikle i pakete, poprave belu tehniku i reše sitnije i krupnije kućne kvarove preko nedavno pokrenute Zanatske zadruge.

Ove godine, Organizacija u znak podrške inicijativi da 2017. bude godina solidarnosti planira još aktivniji rad i proširen program za poboljšanje standarda svojih članova.

L.R.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja