Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.05.2017. Ponedeljak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 12
  19. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Politika
Predrag Vuletić, potpredsenik Pokreta socijalista
Nema raskola u Pokretu socijalista u Subotici
06.01.2017.

Predrag Vuletić, potpredsenik Pokreta socijalista i koordinator privremenog organa uprave GrO Subotica, uputio je saopštenje kojim demantuje informacije iz pojedinih medija, objavljene krajem prošle nedelje, da je došlo do raskola u Gradskom odboru Pokreta socijalista u Subotici.

4827_1.jpg—Želimo da obavestimo javnost da to nije tačno. Dosadašnji predsednik Gradskog Odbora prof. dr Božidar Leković podneo je ostavku iz ličnih razloga, ali rascepa u stranci nema. Gradski odbor vodi Privremeni organ uprave, sve do izbora novog rukovodstva, što je u planu u narednom periodu, saopštio je Predrag Vuletić, potpredsednik Pokreta socijalista i koordinator Privremenog organa uprave Gradskog Odbora Subotica.

Prema Vuletićevim rečima, članstvo je ostalo na okupu i stranka radi nesmanjenim intezitetom.

—Stranka spremno ide u susret budućim izazovima i okuplja sve ljude kojima je levica u srcu, koji žele da se bore protiv socijalne nepravde i kojima je čovek na prvom mestu. Pokret socijalista neće nestati ni u Subotici, ni u bilo kom mestu, već će samo jačati i biti stabilan i siguran partner u borbi za bolji život svih građana, istakao je Predrag Vuletić.

Vuletić je takođe najavio, da će o izboru novog rukovodstva javnost blagovremeno obavestiti.

N.H.K.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja