Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.07.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Predrag Vuletić, potpredsenik Pokreta socijalista
  Nema raskola u Pokretu socijalista u Subotici
  06.01.2017.

  Predrag Vuletić, potpredsenik Pokreta socijalista i koordinator privremenog organa uprave GrO Subotica, uputio je saopštenje kojim demantuje informacije iz pojedinih medija, objavljene krajem prošle nedelje, da je došlo do raskola u Gradskom odboru Pokreta socijalista u Subotici.

  4827_1.jpg—Želimo da obavestimo javnost da to nije tačno. Dosadašnji predsednik Gradskog Odbora prof. dr Božidar Leković podneo je ostavku iz ličnih razloga, ali rascepa u stranci nema. Gradski odbor vodi Privremeni organ uprave, sve do izbora novog rukovodstva, što je u planu u narednom periodu, saopštio je Predrag Vuletić, potpredsednik Pokreta socijalista i koordinator Privremenog organa uprave Gradskog Odbora Subotica.

  Prema Vuletićevim rečima, članstvo je ostalo na okupu i stranka radi nesmanjenim intezitetom.

  —Stranka spremno ide u susret budućim izazovima i okuplja sve ljude kojima je levica u srcu, koji žele da se bore protiv socijalne nepravde i kojima je čovek na prvom mestu. Pokret socijalista neće nestati ni u Subotici, ni u bilo kom mestu, već će samo jačati i biti stabilan i siguran partner u borbi za bolji život svih građana, istakao je Predrag Vuletić.

  Vuletić je takođe najavio, da će o izboru novog rukovodstva javnost blagovremeno obavestiti.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja